De kuisheidsgordel

Een jaar lang mijn kuisheidsgordel dragen was zwaarder dan ik had verwacht. Ik bedoel, ik was sceptisch toen zij voor de eerste keer met dit voorstel kwam. Ze zei dat ze graag wilde dat ik de gordel een jaar lang zou dragen om haar mijn toewijding te tonen. Maar naarmate ze meer op me inpraatte lukte het mij steeds beter om mezelf ervan te overtuigen dat het allemaal wel niet zo erg zou zijn, temeer omdat ik wist dat de gordel tenslotte weer verwijderd zou worden als het echt niet ging. Ik had me echter niet gerealiseerd hoe gefrustreerd ik zou worden, of dat die frustratie mij zelfs aan het huilen zou krijgen.

"Ik wil echt dat je dit doet," zei ze. "Ik wil weten dat jij het echt zo serieus meent met onze relatie. Luister, lieverd, als jij wilt dat ik je Meesteres ben, dan wil ik weten dat jij er tegen kunt om zonder onderbreking voor langere tijd gedomineerd te worden."

"Je bedoelt dat je me testen wilt," zei ik, niet goed wetend of ik me nu wel of niet beledigd moest voelen.

"Mm, ja, dat wil ik. Kijk, schat, weet je wel zeker dat je je echt wilt verplichten om mijn slaaf te worden? Weet je wel zeker dat het je op een gegeven moment niet verveelt en dan de dingen weer wilt veranderen? Want ik hou toch van je ook als je mijn slaaf niet bent, maar als we proberen serieus te gaan worden met deze D/s zaak, dan wil ik ook weten of het echt gaat werken. Dus ja, ik zeg dat ik je wil testen."

"Uhh, ja ok,é ik begrijp wat je bedoelt. Maar een heel jaar? Ik bedoel, ik geef toe het idee heeft een geweldige potentiële fantasie, maar …"

"Lieverd, het zou me ook veel plezier doen, en me opwinden, om te weten dat ik je opgesloten had." En daarbij keek ze me aan met die onweerstaanbare glimlach, die altijd vlinders in mijn buik losmaakt. Volgens mij weet ze dat dit zo'n effect op mij heeft. "Ik zou ervan genieten," ze sprak het woord 'genieten' vol van genot uit, "ik zou ervan genieten te weten hoe gefrustreerd jij zou worden. Ik zou het heerlijk vinden altijd te weten dat jij mijn slaaf bent, ook als we niet bij elkaar zijn, en dat je voor mij wilt lijden." Dit gesprek maakte haar duidelijk opgewonden, en, tja, haar opgewonden zien worden maakt wel wat in mij los.

"Wat als ik het niet aankan?" vroeg ik nerveus. "En werkt die kuisheidsgordel wel echt zoals ze beweren? Ik bedoel, kun je dat ding werkelijk zo lang achtereen dragen?"

"Lieverd, ik heb de sleutel. Als we die gordel echt af moeten doen, dan kan dat. Maar ik wil echt dat je probeert hem een jaar lang te dragen."

Meerdere weken lang praatten we af en toe op deze manier. Ik las mijn oude seksboekjes nog eens na op kuisheidgordels voor mannen. Zij zorgde ervoor dat het mij duidelijk was hoezeer het idee haar opwond. Tenslotte ging ik bevend door de knieën. Diezelfde nacht nog sloot zij dat ding om mij heen. Het was een week na haar verjaardag.

Het was een wonderlijk opgewonden gevoel, dat zij mij opgesloten had, wetende dat ik mezelf niet kon bevrijden, en wetende dat het plan was dat ik dit harnas twaalf maanden zou dragen en dat ik al die tijd verstoken zou zijn van mijn mannelijkheid. Vrees vermengde zich met opwinding, mijn fantasie en mijn nerveusheid speelden tikkertje, en met mijn hart op hol geslagen stond ik daar en liet toe dat ze mij in dat ding stak en rond mijn lichaam sloot.

Die nacht speelde ze met mij, en de frustratie werd als specerij toegevoegd aan ons liefdesspel. Ze was erg zachtaardig, aaide me hier en daar, en ik verwende haar met mijn hand en tong. Het was frustrerend niet aan mijn penis aangeraakt te worden, of zelfs niet in staat om een stijve te kunnen krijgen, maar het was het soort van frustratie dat een bondagespel juist zo leuk kan maken. "Dit is niet zo erg," dacht ik. "Dit is eigenlijk wel leuk. Een jaar is wel lang, maar ik weet in ieder geval de einddatum."

In de weken erna ging van de frustratie de lol wel af, maar echt erg werd het niet. Mijn begeerten, toch al gedwarsboomd, namen af, en dat maakte de kuisheidsgordel gemakkelijker om te dragen. Ik wende aan het wassen met dat ding om, en kreeg het klaar om voldoende zeepwater eronder te laten lopen om mij schoon te houden. Ik raakte gewend aan het gevoel onder mijn kleding op mijn werk, en langzaam, zeer langzaam, werd ik mij minder bewust van dat ding. Ik raakte gewend aan het zittend plassen. En ik raakte gewend aan het beeld van de om mij gesloten kuisheidsgordel als ik in de spiegel keek of als ik naar mijzelf keek.

Ik overtuigde mezelf er bijna van dat ik het helemaal niet erg vond haar te bevredigen zonder zelf in staat te zijn een zelfde soort plezier te beleven. Ik overtuigde mezelf er bijna van dat het gevoel en de smaak van haar poesje, als ik haar daar verwende, of de heerlijke geluiden die ze maakte, niet resulteerde in pijnlijke pogingen van mijn lul om hard te worden in zijn gevangenis, en dat mijn geest zich als gevolg van enig gebrek aan ontlading zo gevangen voelde als mijn penis. Bijna.

Na een maand begon ik me een beetje gek te voelen. "Ik weet niet of ik dit wel volhoud, lieveling."

"Oh, is het echt zo erg? Je hebt toch wel vaker lange tijd geen seks gehad, niet?"

"Ja dat wel, maar dan kon ik masturberen."

"Hm. Zie het als een uitdaging. Kijk of je je verlangens de baas kunt worden. Doe het voor mij, schat? Alsjeblieft?"

Ik slikte. "Ik denk wel dat ik het nog even volhoud, maar jeetje, dit begint me echt gek te maken."

Na drie maanden werd ik een beetje prikkelbaar. Ik was ook voortdurend bezig met het uitdenken van manieren om mijn lul zelfs maar een klein beetje te stimuleren. Ik was ervan overtuigd dat de minste aanraking daar een ontlading tot gevolg zou hebben.

"Schat, ik wil je nu echt nog niet bevrijden, maar het is niet eerlijk dat jij al deze heerlijke dingen voor mij doet, en dat ik maar weinig terugdoe. Hm, hoe zou je het vinden als ik je eens in je kont neukte?"

Wanhopig op zoek naar het doet er niet toe wat, zei ik: "Oh graag Meesteres!"

"Lieverd ik wil dat je erom smeekt."

Het hierop volgende half uur was echt gênant.

Ik was verschrikkelijk opgewonden toen ze begon met de glijcreme in mijn anus te verspreiden. En toen ze de voorbinddildo tegen mijn opening begon te duwen, was ik in de zevende hemel! Oh vervoering, oh verrukking! Toen ze me naaide, groeide mijn genot zienderogen en ook mijn verlangen naar meer en meer en meer. Maar geen ontlading. Mijn lul deed pijn, drukkend tegen zijn opsluiting, niet in staat om stijf te worden. Op dat moment werd de pijn alleen maar toegevoegd aan het feestmaal van sensaties.

Uiteindelijk werd ze moe en stopte, met een grijns waarvan de schik je om het hart zou slaan als je die zag. En ik jankte zowaar van frustratie, mijn hoofd bonkend tegen de kussens en huilend.

Tenslotte kalmeerde ik, wist me te ontspannen en in slaap te vallen. En anderhalve maand later, wanhopig, zelfs terwijl ik wist dat het mij opnieuw huilend van frustratie zou maken, knielde ik voor haar neer en smeekte haar om mij a.u.b. opnieuw in mijn kont te neuken. En opnieuw liet ik mij meevoeren op de gevoelens van sensaties, om uiteindelijk weer met beide benen op de grond te belanden, huilend en slaand uit frustratie.

Als ik smeekte gaf zij mij doorgaans enige nieuwe regels, kleine dingetjes om onze rollen als Meesteres en slaaf iets formeler te maken, en ik accepteerde ze. Onze relatie werd daardoor iets intensiever.

De volgende keer dat ik haar smeekte om me te neuken, weigerde ze. Ze liet me een week wachten nadat ik al wanhopig genoeg was om te smeken. Oh, ik moest haar nog wel steeds aanraken, haar kreten en kreunen van plezier genieten als ik haar likte en aan haar knabbelde. En meppen met haar rijzweepje als mijn eigen frustratie en verlangen me meesleepte en ik en beetje te enthousiast, te ruw werd, of te snel ging.

Uiteindelijk vroeg ze me haar halsband een week lang te dragen. Naar het werk. Ik was geschokt. Ik was bang. Maar ik zei ja, en zij neukte me in mijn kont. Die maandag ging ik naar mijn werk, schichtig als een kat in een hondenkennel. Een paar wenkbrauwen gingen omhoog, en ik kreeg een of twee vriendelijke opmerkingen. Het echte plagen begon pas dinsdag.

Later sloot ze de halsband af en maakte er een label aan vast waarop stond: 'Eigendom van …' Vanaf die tijd werd hij alleen maar af gedaan als ik een stropdas moest dragen.

"Meesteres, ik denk niet dat ik dit langer aankan! Ik word gek, ik ben zo gefrustreerd, ik bedoel het is soms zo intens en fantastisch en opwindend, maar dan raak ik weer opgewonden en kan geen stijve krijgen en dat is dan weer frustrerend. Ik hou van U, en ik vind het heerlijk om door U gedomineerd te worden en ik hou ervan gevangen te zijn en ik hou zelfs van de frustratie, maar ik ben er niet zeker van dat ik sterk genoeg ben om dit allemaal te incasseren."

"Oh, maar je hoeft ook helemaal niet sterk genoeg te zijn, lieverd. Daarom zit dat slot er nou." Ze lachte zo lief, en streelde mijn gezicht zo zachtjes dat ik onmiddellijk kalmeerde en aan ieder woord van haar hing. "Ik wil echt dat je dit voor me doet. Denk je dat je het nu wel aankunt?"

"Ja Meesteres," zei ik, een stuk rustiger, "ik denk dat ik het wel kan. Vergeef mij alstublieft voor … mijn zwakheid."

"Ach schat, ik weet dat het niet gemakkelijk is. Het is ook niet de bedoeling dat het gemakkelijk is. Te weten hoe moeilijk het is voor je, te weten dat jij lijdt, wind mij op." Ik slikte en zij ging door. "Nu we het er over hebben, ik ben nu opgewonden, en ik denk dat ik dat leuke slavenkontje van jou wel weer eens zou willen neuken."

Daarna veranderden er een paar dingen. In plaats van mij te laten wachten tot ik er om smeekte en me dan nog wat te laten wachten, begon ze me vaker, als zij daar zin in had, in mijn kont te neuken. Dat betekende dat ik er niet meer om hoefde te smeken, en in sommige opzichten maakte dit de frustratie een beetje dragelijker. Maar in andere opzichten juist moeilijker, omdat geneukt worden mij juist zo opwond.

Nieuwe regels … Ik was haar sexy speeltje, te gebruiken op een manier waarop zij het wilde, wanneer ze het wilde, ongeacht mijn stemming of mijn vermoeidheid. Ze had dat trouwens al eerder gekund als ze had gewild. Toch was het nu een stuk eenvoudiger om in de stemming te komen als ze besloot dat ze me wilde. In het begin was het slechts een andere leuke dimensie aan ons spel. Uiteindelijk begon ik te voelen dat ik geen rechten meer had op mijn eigen lichaam. Dat was tegelijkertijd angstwekkend en fantastisch. En de frustratie duurde voort.

De laatste paar maanden kwam ik wat tot rust en kreeg wat meer greep op mijn toestand. Ik werd beter in het omgaan met de frustratie, beter en liet niet meer toe dat die frustratie mijn genot van seksuele en andere pleziertjes in de weg zou staan. Misschien hielp het om te weten dat het grootste deel van mijn "veroordeling" inmiddels voorbij was.

De laatste maand haalde ze de sleutel uit de geheime bergplaats en begon hem rond haar hals te dragen. "Het jaar is bijna om," placht ze te zeggen, "en het lijkt erop dat je voor mijn test geslaagd bent. Ben je blij? Ben je gelukkig nu je weet dat je het aankunt om mijn slaaf te zijn, zodat we onze relatie permanent kunnen maken?"

Ja, ja, oh zeker was ik blij. En dankbaar voor haar opmerking dat alhoewel mijn jaar van gekuiste hel bijna voorbij was, het niet het einde van haar dominantie was die ik zo graag had, maar het markeren van onze wetenschap dat het zou voortduren.

Maar o, hoezeer verlang ik naar de dag dat dit helse apparaat van mijn mannelijkheid afgehaald zal worden, en ik het orgasme zal kunnen hebben waar ik een jaar op gewacht heb. Hoe heb ik ernaar verlangd om diep in haar te stoten en om te voelen hoe haar warme kut greep krijgt op mijn paal. Ik kon me dit soort gedachten veroorloven, nu het tijdstip van mijn bevrijding in zicht kwam. Iedere keer dat ik de sleutel tussen haar borsten zag bungelen, likte ik over mijn lippen.

Oh ja, het gedurende een heel jaar dragen van de kuisheidsgordel was veel moeilijker geweest dan ik dacht, maar ik heb het overleefd. Ik heb het een jaar uitgehouden. Ik ben voor haar test geslaagd, en ik heb bovendien aan mezelf laten zien dat ik zo'n marteling kan doorstaan. Ik heb eraan gedacht om haar te smeken om me los te maken, maak ik heb er nooit aan gedacht om mijn stopwoord te gebruiken om te kunnen ontsnappen.

En vanavond, een week na haar verjaardag, was dan het jaar om. Ze leidde me naar onze slaapkamer, stak verschillende kaarsen aan, en bond me op het bed vast, de hele tijd complimentjes mompelend, en me aaiend alsof ik een poes was. Een kom ijs stond op het nachtkastje, samen met een paar netjes gevouwen handdoeken. Een glas afgedekt door een schoteltje met daarin een of andere heldere vloeistof stond op de toilettafel. Ze kleedde zich uit, terwijl ik likkebaardend toekeek, en ging op mijn gezicht zitten. "Eet me."

Toen ze daar genoeg van had, ging ze schrijlings over mijn buik zitten, gedachteloos spelend met mijn tepels. "Je hebt het gehaald," zei ze. "Het jaar is om."

"Ja."

"Wil je hierna mijn slaaf blijven?"

"Ja Meesteres, dat wil ik." Ik was ongelofelijk opgewonden, en even verliefd op haar als op de dag dat zij voor het eerst voorstelde me in te sluiten.

Zij lachte, die heerlijke langzame grijns, en zei, "Fijn. Want ik wil je houden. Ik wil niet dat dit een spelletje is. We hebben vrij serieus gespeeld, maar we wisten beide dat er een tijdslimiet was. Nu weet ik dat je die intensiteit gedurende een lange tijd aankunt. Wil je dat? Wil je voor altijd doorgaan als mijn slaaf? Op dit niveau?"

"Ja, Meesteres! Alles! Ik ben van U!"

Ik zweer dat ze luider begon te ademen en lichtelijk begon te transpireren. "Ik wil dat dit echt wordt. Ik wil dat jij een tatoeage krijgt die zegt dat jij mijn slaaf bent. En ik wil trouwen, en ik wil dat jij mijn naam gaat dragen in plaats van andersom. En ik wil weten dat ik je kan blijven gebruiken als ik dat wil, en je straffen als ik dat wil, en zelfs je op te sluiten wanneer ik dat wil, vanaf dit moment."

Mij hart bonkte in mijn keel. Ik was bang om zo'n toezegging zonder tijdslimiet te maken, maar ik had al ontdekt dat ik het niet alleen aankon om full time gedomineerd te worden, maar dat ik er zelfs van genoot om te lijden. "Ja Meesteres, ik stem toe. Ik wil dat ook."

"Wil je dat voldoende graag om je stopwoord op te geven?"

"JA! Ik ben geheel en al de Uwe, lieverd!"

Ze sloeg haar arm om mijn nek, en kuste me vol passie, daarbij haar heupen wiegend tegen de randen van mijn kuisheidsgordel. "Oh God, wat hou ik van je. En je bent van Mij!" Ze ging met haar handen naar achteren en aaide mijn heupen, vervolgens leunde ze naar voren om mijn tepels te likken, terwijl de sleutel aan de ketting tegen mijn borst streek. Ik hijgde, ik kreunde, ik getuigde van mijn liefde voor haar.

Uiteindelijk stopte ze, pakte de sleutel op, en zei, "Wel, het is tijd om hiermee aan de slag te gaan, nietwaar?"

Ik keek haar hongerig aan.

Ze haalde de ketting van haar hals. Ze verwijderde de sleutel van de ketting. Ze ging naar het glas met de heldere vloeistof op de toilettafel, en haalde het schoteltje eraf. "Een toast," zei ze, "op jou, dat je me getoond hebt dat je mijn test kon doorstaan!" Ze pakte het glas op, en de sleutel.

En ze liet de sleutel in het glas vallen, waar de vloeistof begon te bruisen en te schuimen, en de sleutel loste er langzaam in op.

Mijn hart sloeg over. Ik geloof zowaar dat het stopte. Ze keek naar mijn gezicht, grijnzend, zoals ik daar lag, niet gelovend wat ik zag.

"Ik heb een soldeerbout in het nachtkastje," zei ze op een rustige toon. "Ik ga het sleutelgat met soldeer opvullen. Jij bent voor altijd van mij, mijn schat."

Oorspronkelijke titel: The chastity belt, eerder gepubliceerd op de website van de auteur. Vertaald door excolo{S}, 1998

Van de schrijver: "Ik behoud het copyright op dit verhaal, maar geef toestemming ter vrijelijke verspreiding voor niet‑commerciële doeleinden (hiertoe reken ik ook de "pay‑for‑access" usenet accounts), en voor archivering."

© D. Glenn Arthur, jr, 1993.

Laatste wijzigingen

14-09-2017:

Nieuwe versie

Bijna op de kop af tien jaar is er niets meer gewijzigd aan Hommage à Madame. En dus was de webstek ondertussen technisch zwaar verouderd. Tegenwoordig browsen velen het internet met hun mobiele telefoon. Tien jaar geleden kon je met zo'n ding, naast bellen, hooguit een sms'je versturen of ontvangen. Tijd dus voor een nieuwe versie!

Versie 6 van Hommage kunt u nog niet met enig fatsoen op uw mobieltje bekijken. De nieuwe versie is nog altijd gemaakt met het oog op de desktopomgeving. Echter, door gebruik te maken van moderne(re) technieken is er wel de basis gelegd voor een versie die geschikt is voor kleine schermpjes als die van de mobiele telefoon. Nu de desktopversie klaar is, ga ik me daar dan ook op richten. Het zal geen tien jaar duren voordat versie 6.1 gereed is ☺.

Zoals ook met versie 3 en versie 4 is gebeurd, is versie 5 nu bevroren. Wanneer dat u belieft, kunt u deze bevroren versie nog eens bekijken.

Nieuw verhaal: Straf

We hebben in de afgelopen tijd niet helemaal stilgezeten. Er zijn best wat stukken geschreven: de meeste daarvan zijn ook gepubliceerd, vaak op Fetlife. In de komende tijd zullen deze stukken, voor zover relevant, op Hommage worden gepubliceerd.

straf is een verhaal van Madame uit 2010, met een twist aan het eind.

Nieuw verhaal: De klos @ The Boss

De klos @ The boss is een verhaal uit 2011, van de hand van René. Het handelt over een spannend bezoekje aan een gay‑bar.

25-10-2010:

Nieuw informatief stuk: Hoe versier je een Domme?

Een veelgehoorde klacht van onderdanige mannen is dat het zo moeilijk is een leuke dominante vrouw te vinden. Madame schreef een aantal tips die je kunt gebruiken om je kansen te vergroten.

Nieuwe kronkel: Memory Lane

Het internet is een goudmijn van informatie en vermaak. Zeker ook waar het sm betreft. Wat velen echter nog niet weten is dat je meer kunt vinden dan alleen datgene wat vandaag online staat. We hebben allemaal de beschikking over een archief van tien jaar internet.

08-08-2010:

Nieuw informatief stuk: Slaventraining

Velen vinden het leuk hun slaaf te trainen. Maar hoe pak je zoiets aan? Madame dook in de theorie én in de praktijk en schreef er een uitgebreid artikel over.

27-07-2010:

Hoewel deze webstek al een paar jaar een slapend bestaand leidt, krijgen we er nog met enige regelmaat commentaar op. Vaak leuk en positief commentaar. Hommage à Madame is kennelijk nog altijd een plek die mensen waarderen. Dat vinden we natuurlijk hartstikke leuk.

Al enige tijd sluimert bij ons de behoefte de webstek nieuw leven in te blazen. Mijn lief heeft zelfs al een mooi verhaal klaarliggen — ik hoef het alleen nog maar de benodigde technische bewerking te geven. U mag het dus binnenkort online verwachten.

Maar we hebben nóg een verhaal liggen. En dat verhaal is zo leuk dat we het vandaag meteen plaatsen.

Nieuw verhaal: Weddenschap

Wat als je meesteres je in het vooruitzicht stelt dat een langgekoesterde droom werkelijkheid zal worden? Je hoeft er alleen maar een weddenschap voor te winnen. Boefje schreef er een leuk verhaal over, met een briljante clue

28-09-2008:

Vandaag zijn alle links nagelopen. Er zijn er 22 aangepast en 4 verwijderd. Als je weet dat er in totaal 87 externe links op deze pagina's staan, dan weet je nu ook dat er veel is veranderd in de afgelopen jaren en dat het hard nodig was alles weer eens te bekijken.

Het verwijderen van links geeft soms een wat weemoedig gevoel. De parenclub waarin wij onze eerste voorzichtige cuckolding-stappen zetten, Le Cour in Oisterwijk, bestaat niet meer. Ook het favoriete restaurant van DP uit Uit eten met Madame is verdwenen. Niets is eeuwig, maar toch is het jammer dat er dingen uit je verleden verdwijnen. Uiteraard blijven de herinneringen!

Op de linkenpagina is de link naar het BDSM relatie- en adviesbureau van Claire van Dam verwijderd. Dit bureau blijkt al enige tijd niet meer te bestaan. Miss Nora uit Duitsland heeft haar studio kennelijk opgegeven; haar literatuuropsomming is gelukkig nog wel terug te vinden op het Internet Archief, en daarom verwijst de link daar nu naartoe.

10-06-2007:

Ooooo, wat ben ik blij met Linux!! Dolblij met Linux, mag je wel zeggen. Echt, ik kan niet beginnen te vertellen hoe enorm goed ik me voel terwijl ik deze woorden schrijf. En dat komt door Linux.

Wat wil het geval?

Een ieder die Hommage à Madame een beetje heeft gevolgd in de tijd, weet dat er eerdere versies zijn geweest. En die weet ook, of zou kunnen weten – of heeft ergens in het achterhoofd iets van "Owja" – dat ergens, jaren geleden, verhalen zijn gepubliceerd die ergens tussen twee versies in verloren zijn gegaan.

Ik had die verhalen nog wel. Dat wil zeggen: de harddisk waar die verhalen opstaan, die heb ik al die tijd bewaard.

Maar ik kon er niet bij. Telkens als ik die oude harddisk aan een andere pc koppelde (ik heb het een keer of drie geprobeerd), molesteerde ik daarmee meteen de harddisk van die andere pc. Ik begon daarom te geloven dat er misschien ergens kortsluiting zat in die oude harddisk. Of een ander technisch mankement. In ieder geval zorgde die oude harddisk er steeds voor dat ook andere harddisks de geest gaven. En dus kon ik niet bij mijn verhalen.

Waarom ik dat kreng dan toch zo lang heb bewaard? Nou, je leest weleens wat. En je ontdekt dat er bedrijven zijn die nog heel veel data van oude harddisks kunnen halen. Zelfs als die krengen op het oog verwoest zijn door brand of door waterschade. Nou zijn die bedrijven hartstikke duur, en is mijn portemonnaie niet overdreven gevuld en dus lag dat ding daar jaar na jaar braaf te wachten op betere tijden.

Tot vandaag.

Ergens in de afgelopen week kreeg ik problemen met mijn pc. Die zijn voor een groot deel opgelost, al vertrouw ik het ding niet helemaal. En toen dacht ik: ach, als dat ding toch op half elf hangt, waarom koppel ik die oude harddisk er niet eens aan?

Zo gezegd, zo gedaan, en wat denk je? Linux mount het kreng probleemloos!! Alles heb ik terug kunnen halen!

Je kunt je dus misschien wel voorstellen in wat voor euforische bui ik nu ben.

Enfin, snel alles op Hommage plaatsen dus maar. En dit keer wél backups maken! Vandaag dus een aantal verhalen van lang geleden. Een jaar of vijf geleden. Het doet mijn lief en mij veel plezier u ze te kunnen presenteren.

Nieuw verhaal: No more prince

Een jaar of vijf geleden heb ik enige tijd een Prince Albert gedragen. Het verhaal rond het zetten van dat ding is al lange tijd op Hommage te lezen (namelijk hier).

Niet veel later ben ik mijn PA verloren. In dit nieuwe verhaal kunt u lezen hoe dat zo kwam.

Nieuw verhaal: Bedazzled!

De titel van dit verhaal is gejat van de gelijknamige film. En niet zonder reden: lees het verhaal van een zinderende mind play in de beginfase van onze sm-relatie zelf maar.

Nieuw verhaal: Hoe vertel ik het mijn Domme?

Gewoon zin hebben in een pak slaag. Als onderdanige kun je je domina moeilijk opdragen de zweep ter hand te nemen. Gelukkig zijn er truukjes te bedenken die soms heel goed werken.

Nieuw verhaal: Proefcollar

Een mooie dag: de dag dat mijn lief me mijn proefcollar schonk.

Nieuw verhaal: Minnaar

Het laatste verhaal van eigen hand uit deze serie uit midden 2002. Mijn lief had me opgedragen een minnaar voor haar te zoeken. En dat kwam hard binnen.

15-04-2007:

In de afgelopen maanden zijn we erg druk geweest met het op de rails krijgen van Cuckolds à Madame. En met succes: de zusterwebstek van Hommage begint heel aardig te lopen. Inmiddels hebben zich ruim 200 mensen aangemeld, zijn er meer dan 450 berichten geplaatst en een kleine 400 foto's. Voor een ieder met interesse in cuckolding dus inmiddels echt een aanrader om eens een bezoekje te brengen.

Nieuw verhaal: In de auto

Geluk zit vaak in de kleine dingen. Madame schreef een stukje over een gelukkig moment in een reis naar huis.

Nieuw verhaal: Ritmeester/slaaf

Eric Masters schreef al enige tijd geleden dit verhaal. Speciaal voor Madame nu eens een keertje met de man in de onderdanige rol; iets wat in het normale leven ver van zijn bed staat. Met welgemeende excuses aan Eric's adres, voor het feit dat het zo lang heeft geduurd voordat het verhaal hier op Hommage à Madame geplaatst werd.

01-01-2007:

Wij wensen u allen een allemachtig prachtig fabelachtig 2007!

Veel nieuws hebben we niet te bieden, maar wat we te bieden hebben kan heel erg leuk worden voor mensen die graag meedoen; mensen dus, die van het interactieve werk houden. Daarvoor zijn we een nieuwe webstek gestart: Cuckolds à Madame. Het is uiteraard nog erg leeg daar. Aan u de mooie taak om de ruimte te vullen

21-10-2006:

Nieuwe versie

Wanneer u onze wijzigingen eens doorneemt, zult u tot de ontdekking komen dat we regelmatig schreven dat een nieuwe aanvulling toch wel enige tijd geleden was. Zoals men Einstein vaak in de mond legt: "Alles is relatief" (wat natuurlijk niet waar is, want de lichtsnelheid is, naar men vooralsnog aanneemt, absoluut). Dit keer is het pas écht een hele tijd geleden. Wel ruim anderhalf jaar!

We hebben regelmatig aan u gedacht. We hebben regelmatig aan onze webstek gedacht. Maar door privé-omstandigheden hadden we absoluut de tijd (en vaak de zin) niet om zelfs maar na te denken over Hommage à Madame. Laat staan dat we er aan hadden kunnen werken.

De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan de webstek. Zoals u direct kon zien toen u hier binnenkwam, is de vormgeving drastisch aangepast. De factor 'tijd' zal een bepalende rol blijven spelen. En het onderhouden van de webstek zoals we die hadden, vreet tijd. Teveel tijd. We hadden (en hebben) behoefte aan een webstek die makkelijk te onderhouden is. En dus is rené zich een beetje in php en css gaan verdiepen. Het resultaat is dat we nu mallen hebben gemaakt, die ons in staat stellen in een minuut of tien een nieuwe tekst online te brengen. Dat helpt. Daarnaast hoeven we aan de menu's en aan de sitemap hoegenaamd niets meer te doen: dat wordt allemaal automatisch gegenereerd. Ook dat helpt. Maar wat nog het meest helpt, is onze keuze om niet meer zoveel plaatjes te gebruiken. Het nemen van de foto's, het uitzoeken van de meest geschikte exemplaren en het bewerken van de afbeeldingen waren de grootste tijdslorpers.

Om toch ook nog een leuke grafische versie te kunnen bieden, hebben we besloten het idee bij elke tekst een passend plaatje te maken los te laten. Bij een tekst wordt nu een willekeurige afbeelding geplaatst.

Wat hebben we op dit moment wel en wat hebben we niet? Alle verhalen, kronkels, informatieve stukken en recensies zijn er nog. We hebben ze stuk voor stuk doorgespit en de kapotte links hersteld waar dat kon, vervangen wanneer dat nodig was en verwijderd als de betreffende pagina niet meer bestaat (iets wat helaas nogal eens voorkomt). Een gastenboek is er nog niet. Een mailform evenmin. Ze zitten wel in de planning, maar onze prioriteit ligt nu eenmaal bij de teksten. En dat zal altijd zo blijven.

U, onze bezoeker, heeft nu de keuze uit twee verschillende vormgevingen. Nog een belangrijk voordeel van het werken met php: het is heel makkelijk een aantal vormgevingen naast elkaar te hebben. Als die eenmaal gemaakt is, hoeft er hoegenaamd geen onderhoud op te worden gepleegd.

Helemaal tevreden zijn we nog niet. In Firefox ziet onze webstek er prima uit. Maar in Internet Explorer zijn er nog wat schoonheidsfoutjes. We doen ons best daar verandering in te brengen, maar aangezien we thuis geen Windows-machine hebben (en dus ook geen IE), is het lastig testen. Tips zijn van harte welkom, maar bedenk wel dat we alleen code gebruiken die voldoet aan de W3C-standaards.

Behalve een nieuwe versie hebben we ook wat spiksplinternieuwe teksten. Eén daarvan plaatsen we vandaag online:

Nieuw verhaal: The surrendered wife

Vrouwen horen onderdanig te zijn. Dat is nu eenmaal iets wat de natuur zo voorzien heeft. Met een handleiding als steun, probeerde Madame haar huwelijk een zetje te geven.

14-01-2005:

Nieuw verhaal: U vraagt, ik draai

Op mailing-lijsten, groepen en allerlei andere interessante plekken waar mensen samenkomen, wordt soms heel wat op elkaar gevit. Men is te lief, te gemeen, doet zus en zo niet zoals het hoort … en ga zo maar door.

Om alle gekissebis eens een keertje voor te zijn, schreef Madame haar avontuur eens op verschillende manieren op.

Nieuw verhaal: De opdracht

Is het nu een verhaal of een kronkel? Het zit er een beetje tussenin. Madame en René schreven allebei een deel van dit stuk dat handelt over opdrachten in hun relatie.

Nieuw verhaal: 'Aardbei'

U wordt verwend: er is zelfs een derde verhaal van Madame. 'Aardbei' beschrijft een typische sm-scène tussen een Domina en haar slaafje.

18-12-2004:

Wie de afgelopen twee of zo weken een kijkje is komen nemen op onze webstek, zal het opgevallen zijn dat we openden met een In Memoriam. Nu is Peter het absoluut waard dat we wat aandacht aan hem besteden, maar het werd wel tijd dat we weer met de normale openingspagina zouden komen.

Het was ook de bedoeling dat na een dag of drie al te doen. Maar toen kreeg ik het op m'n heupen en hebben we iets gedaan dat we al heel lang wilden: we zijn thuis overgestapt op Linux. En wel cold turkey. Het is hartstikke leuk, het is heerlijk, maar het is ook erg tijdrovend geweest (en nog). En dat terwijl 'tijd' nu juist iets is waar we toch al niet al teveel van hebben.

Hoe dan ook, inmiddels zijn we zover dat we internet weer op kunnen, (bewegend) beeld en geluid hebben, een tekstje kunnen schrijven en een plaatje kunnen bewerken. Nu nog leren omgaan met al dat moois, nog een beetje fijnstellen (de Eudora-mails bijvoorbeeld zien te importeren in Evolution) en we zijn weer helemaal paraat. We hebben ondertussen aardig wat materiaal voor Hommage verzameld en gaan daar nu snel mee aan de slag. Hoewel 'snel' natuurlijk, gezien onze beperkte tijd, waarschijnlijk een relatief begrip zal blijven.

Voor wie het In Memoriam nog eens wil nalezen: het is hier te vinden.

03-10-2004:

Bijna twee maanden lang is Hommage à Madame niet ge-update. En de update die we u nu bieden is helaas niet erg groot. De oorzaak ligt in het feit dat rené een nieuwe baan heeft gevonden en daardoor heel veel minder tijd aan de webstek kan besteden. We hopen dat we in de toekomst weer wat meer tijd zullen kunnen vrijmaken voor onze webstek, al zal de update-frequentie permanent lager liggen dan het afgelopen jaar het geval is geweest.

Nieuwe recensie: Mauro Bolognini: Husbands and lovers (film)

Een film over een echtpaar, waarvan de vrouw besluit een minnaar te nemen. En er haar echtgenoot alles over te vertellen.

Nieuwe link: International Order of Secular Cybelians

Een heel bijzondere webstek is die van de International Order of Secular Cybelians. Het betreft een groep mensen die een levensstijl aanhangt waarin de vrouw de dominant is. Ze hebben er zelfs een religie van gemaakt. Men sluit onder meer huwelijken, waarin cuckolding een belangrijke plaats inneemt.

Aanpassingen aan het gastenboek

Persoonlijke omstandigheden hebben ons genoodzaakt het gastenboek bij Ejuca te sluiten. Maar we stellen uw reacties buitengewoon op prijs. Daarom hebben we een andere manier gezocht, die ons in staat stelt toch een gastenboek te handhaven. Er kleeft een klein nadeel aan: uw reactie zal niet meer automatisch (en dus direct) aan het gastenboek worden toegevoegd. Wij vinden dat jammer, maar niet onoverkomelijk. Hopelijk bent u het daar mee eens.

08-08-2004:

Nieuwe informatie: Hoe kies je een professionele Domme?

Madame geeft enkele tips en aanwijzingen voor mensen die van plan zijn eens een commerciële Meesteres te bezoeken.

Nieuwe kronkel: Sm en commercie

Madame is een jaartje commerciële Domina geweest. In deze kronkel vertelt zij daarover.

Nieuwe kronkel: Dromenvanger (of: wil de man van onze dromen nu opstaan?)

Iemand vinden, als het voor meer is dan alleen maar seks, blijkt nog niet zo eenvoudig. Zeker niet als je graag een heel speciale man wilt laten delen in je relatie. En al helemaal niet als die relatie niet alledaags is.

Nieuw verhaal: FemDom‑weekend in de Belgische Kempen

dick^{MrsBritta} schreef een verslag van zijn ervaringen op een weekend van de Dominante Dames op Yahoo Groups.

Twee links verwijderd

D/s Webhosting, onze host, heeft ons laten weten dat ze hun activiteiten staken. Ons wordt gegarandeerd dat onze webstek gewoon bij hen kan blijven draaien (net als de andere bij D/s aangesloten websteks), maar ze nemen geen nieuwe opdrachten meer aan en geven geen support meer. Reden om de link naar hun thuispagina te verwijderen (er is toch niets meer te zien). En bovendien een reden om eens te overwegen of we misschien eens een eigen domein moeten gaan nemen. Dat lijkt ons sowieso een goed idee, omdat we vinden dat we best wel een beetje volwassen aan het worden zijn. U wordt op de hoogte gehouden.

Ook de link naar www.bdsm-voor-jongeren.nl is verwijderd. Deze site bestaat niet meer; de nieuwe webstek van deze club is SamariuM.

21-06-2004:

Aanpassingen navigatie

We hebben getracht de navigatie wat te verbeteren. Van verschillende kanten kregen we te horen dat het gastenboek en het forum moeilijk te vinden waren; 'niemand' verwacht dat soort zaken onder het kopje >Contact te vinden. Mensen waren zelfs stomverbaasd toen we ze vertelden dat we wel degelijk een gastenboek en een forum hadden. Daarom hebben we die twee zaken verplaatst en hun eigen plekje gegeven in het hoofdmenu. En nu maar hopen dat het er wat drukker gaat worden ☺.

Verder zijn we van plan naast boeken ook films te recenseren. Daarom is Bibliografie in het hoofdmenu veranderd in >Recensies.

Nieuw verhaal: De dag vooraf

Het was de tweede keer dat mijn liefs minnaar over de vloer kwam. Tot mijn grote vreugde beschreef Madame dit keer eens haar kant van de beleving. Een aanrader. En niet alleen omdat het een mooi stuk is geworden, maar ook omdat het niet zo heel vaak voorkomt dat een dominante het toetsenbord ter hand neemt.

Nieuwe recensie:Anita Phillips: A defense of masochism

Het begint er een beetje op te lijken dat guilty^ onze vaste recensent wordt, en daar zijn we erg blij mee. Dit keer twee recensies van zijn hand. De eerste daarvan betreft een non-fictieboek van Anita Phillips. Zij schreef een pleidooi voor masochisme.

Nieuwe recensie: Jacqueline Carey: De kushiel-trilogie

Voor guilty^'s tweede recensie heeft hij zelfs drie boeken moeten lezen. Het betreft de Kushiel-trilogie, een fantasy-verhaal met veel sm-kenmerken.

04-06-2004:

Nieuwe link: MSN-groep Hoorndragers

Een nog nieuwe groep voor mensen die zijn geïnteresseerd in alle vormen van relaties waarin de man het aangenaam vindt te weten dat zijn vrouw vrijt met andere mannen. Vanzelfsprekend komt ook cuckolding hier ruimschoots aan bod. Een veelbelovende Nederlandstalige groep, van goede kwaliteit, die ik graag aanbeveel.

28-05-2004:

Nieuw verhaal: Een Husband Training

Ter verbetering van zijn dienstbaarheid naar zijn Meesteres Didi, werd john naar een Husband Training van OWK gestuurd. Dit is het verslag van zijn belevenissen tijdens zijn verblijf in Tsjechië.

Nieuwe informatie: OWK, de haalbare droom

Voor wie erg nieuwsgierig is geworden door johns verhaal, of voor wie sowieso benieuwd is naar hoe het daar nu werkelijk zit, een inleiding over OWK. Ook deze inleiding is van de hand van john.

Nieuwe informatie: Spelletjes om het leven van slaven zuur te maken

Van Meesteres Jay kreeg Madame een aantal spelletjes om het leven van slaven zuur te maken. In die artikel, in samenwerking met de redactie van de Kerfstok tot stand gekomen, de spelregels.

Nieuw kronkel: Goed of fout binnen sm

Bestaat er goed en fout in SM? En zo ja, wat is dan goed en wat is fout? Madame laat er haar gedachten over gaan.

Nieuw link: SamariuM

De nieuwe officiële webstek van BDSM voor jongeren van 18 tot ongeveer 30 jaar. Met uitgebreide informatie, een mailinglijst, een chatroom, verhalen en nog veel meer.

Vier nieuwe verhalen van rené

Met het vierde deel, wordt Schets van een droom afgerond. En dat werd tijd ook. Niet omdat ik niet achter het verhaal zou staan (integendeel), maar omdat er al een tijdje twee andere stukken klaarliggen die pas ná publicatie van Schets van een droom het net op kunnen.

Dat zit zo: Mijn lief schreef me een e-mail. Nu ja, eigenlijk kroop ik in haar huid en schreef een e-mail aan mezelf. Deze mail grijpt hier en daar terug op schets van een droom. En dus moest dat verhaal eerst compleet online staan. Een e-mail aan mijn lief is de visie van de Dominante op reeds gepasseerde, en mogelijk voor de deur staande gebeurtenissen.

En dan. Soms wordt de droom door de werkelijkheid achterhaald. En die werkelijkheid blijkt er dan nét even anders uit te zien, dan je had verwacht. Het is dan natuurlijk niet handig de feiten al gepubliceerd te hebben, voordat de droom on-line staat. Soît, hoe beleef je nu als cuckold zo'n avond in het eggie? Daarover gaat Pijn.

Ten slotte een verhaal met een heel ander thema. De worsteling van een onderdanige met zichzelf, tegen de achtergrond van een bijeenkomst van Dominante Dames: Breek me.

14-05-2004:

Nieuw verhaal: Over de grens

Een verslag van john{D}, waarin hij vertelt hoe en waarom hij samen met Madame een flinke grens slecht.

Nieuwe informatie: Een paar scenario's voor rollenspellen

De titel is helder: Madame geeft in het kort enkele ideeën voor rollenspellen.

Nieuwe kronkel: Met dank aan Ron en kitten: een bloemlezing

Eén van de belangrijkste discussieplatforms aangaande SM, is de verzameling mailinglijsten van nl-bdsm.org. Petra schreef een prachtige kronkel naar aanleiding van het overdragen van nl-bdsm.org aan een nieuwe eigenaar.

Nieuwe link: Meesteres Jay

Een commerciële studio in de omgeving van Gent.

01-05-2004:

Nieuw verhaal: Schets van een droom, deel 3

Het vervolg van rené's verhaal over een mogelijke toekomst.

Nieuw informatief stuk: Eenzame opsluiting

Slaaf martin{A} schreef voor ons een helder stuk over eenzame opsluiting.

Forum

Mailen kunt u ons al heel lang. Onze mailing bestaat ook alweer een aardig tijdje. En een kleine maand geleden hebben we een gastenboek toegevoegd. Vandaag wordt Hommage à Madame uitgebreid met nog een andere mogelijkheid tot interactie. Interactie met ons en met andere bezoekers van onze webstek: een forum. We zijn erg benieuwd of ons forum levensvatbaar is.

Nieuw link: Femdom Benelux

Een Yahoo group voor dominante dames uit de hele Benelux. De leden van de groep wisselen ideeën en tips uit en komen regelmatig bij elkaar. Zowel om te praten, als voor speelfeesten. Mannen alleen en vrouwelijke subs worden op deze groep niet toegelaten.

Nieuwe link: Rowena BDSM

Een link naar een commerciële studio.

23-04-2004:

Nieuwe kronkel: Bij ons komen er ook spruitjes op tafel

Wij hebben de perfecte D/s. Elke stap die we zetten veroorzaakt groei, elke dag staat in het teken van onze 24/7. Daar getuigen onze schrijfsels immers van. Toch?

Nieuw informatief stuk: Trampling

Trampling is meer dan zomaar over iemand heenlopen. Burgie vertelt er alles over.

Nieuw verhaal: Oudjaar en een nieuw begin

Een mooi, waargebeurd cuckolding-verhaal van Martin de Vos.

Nieuwe link: Claire van Dams BDSM relatie- en adviesbureau

Bij ons weten uniek in de Nederbelgische SM-scene: een serieus relatie- en adviesbureau. Men biedt onder meer relatiebemiddeling en kennismakingsdiners. Op de webstek is bovendien de nodige informatie te vinden.

Nieuwe link: Miss Nora's literatuurlijst

Miss Nora is een commerciële, Duitse meesteres. In die zin dus niet zo heel interessant voor Hommage à Madame. Wat wel interessant is, is haar opsomming van FemDom-litaratuur, inclusief korte inhoud. De link verwijst naar die opsomming.

07-04-2004:

Vandaag hebben we een gastenboek toegevoegd aan de webstek. Het is te vinden in menu-onderdeel Contact en onderverdeeld in een mogelijkheid tot lezen en een mogelijkheid tot tekenen.

06-04-2004:

Het is iets meer dan een maand geleden dat we mailing 14 de deur uit deden. De reden dat het zolang geduurd heeft voordat u weer iets van ons verneemt, is dat we de volledige site hebben herzien. De lay-out is compleet vernieuwd, de wijze van navigeren eveneens.

We hebben goed geluisterd naar de commentaren die we kregen en hebben dat een belangrijk gewicht gegeven. De meeste aanpassingen zijn op uw verzoek gedaan. Vanzelfsprekend zullen sommigen het jammer vinden dat bepaalde aspecten van de vorige versie vredwenen zijn. Ondergetekende niet het minst. Toch hopen we met de nieuwe versie een stap vooruit te hebben gezet. Al was het alleen maar omdat nu ook met andere browsers dan die van Microsof, de webstek volledig benut kan worden.

Nieuwe kronkel: Het evangelie volgens Lucifer

Dr. Lucifer DeVille geeft op een prachtige manier zijn visie op SM.

Nieuw: Leeswijzer

In dit stuk geeft Madame een toelichting op onze webstek.

Nieuw: Sitemap

De nieuwe versie van Hommage à Madame biedt ook een sitemap. Handig voor een snel, volledig overzicht van wat we allemaal te bieden hebben.

Nieuw: The making of Hommage à Madame

Ook direct gerelateerd aan de overgang van versie drie naar versie vier, is The making of Hommage à Madame. We vonden het leuk de ontstaansgeschiedenis van onze webstek met u te delen. Dat hebben we dus ook gedaan.

24-02-2004:

Dit keer hebben we zelf weer eens het toetsenbord ter hand genomen. Dat wil zeggen eigenlijk is het een continu proces – een stuk wordt meestal niet in één keer geschreven en we hebben nog een behoorlijk aantal verhalen, kronkels en informatieve teksten liggen die pas in een later stadium geschikt zullen zijn voor publicatie, omdat we ze nog niet 'af' vinden –, maar uit dat proces zijn nu een verhaal en een informatief stuk ontluikt.

Nieuw informatief stuk: Van streel- tot geselzweep

Welk soort zwepen is er? Hoe hard sla je met een zweep, en waar sla je wel of niet? Madame geeft de antwoorden.

Nieuw verhaal: Schets van een droom, deel 2

Het tweede deel van het verhaal over een mogelijke toekomst.

We zien hier een andere reden waarom verhalen die al wel af zijn, nog niet op de webstek worden gepubliceerd soms worden verhalen gebruikt in bladen als De Kerfstok of Massad. Zulke bladen willen vanzelfsprekend de primeur; het is niet leuk als het verhaal al op internet te vinden is, wanneer je blad nog niet eens bij de drukker ligt. Deel 3 van Schets van een droom is al lang geschreven. Wie niet nog een paar maanden wil wachten om het op onze webstek te kunnen lezen, kan het vinden in de eerstvolgende Kerfstok.

03-02-2004:

Vanwege enorme drukte heeft het even geduurd, maar hier is 'ie dan de nieuwe update van Hommage à Madame. We hebben maar liefst vier nieuwe verhalen en één nieuwe link. De verhalen zijn allemaal van de hand van derden en we zijn er erg blij mee dat zoveel mensen hun teksten aan ons toevertrouwen.

Nieuw verhaal: Angel

Embee verrast ons met twee mooie verhalen. Het eerste verhaal speelt in een mysterieuze sfeer. Het gaat over twee dames op stap.

Nieuw verhaal: Een proces

Een man vertelt over zijn domina haar spel met een ander en zijn gevoelens daarbij. Een prachtig verhaal van Embee.

Nieuw verhaal: De kuisheidsgordel

Een oud, maar schitterend verhaal over een vrouw wier man voor een moeilijke keuze gesteld wordt. Van D. Glenn Arthur jr, in een mooie vertaling van excolo{S}.

Nieuw verhaal: Vincent op bezoek

Een spannend verhaal van Laurenz, met een cuckolding-thema.

Nieuwe link: Wives considering cuckolding hubby

Een Yahoo groep voor vrouwen die hun man cuckolden of overwegen dat te gaan doen. Ook serieuze, in cuckolding geïnteresseerde mannen, zijn welkom op dit gemodereerde forum. Zeer aanbevelenswaardig, met name voor dames.

16-01-2004:

Nieuw verhaal: Het slaaptekort of mijn pijnlijke tepels

Wat als je na een drukke dag ontzettend verlangt naar een degelijke nachtrust en je Domme heel andere plannen heeft? Een prachtig verhaal van gentlesub.

Nieuwe kronkel: Rekeninghoudend rekenen

Het kan zo nu en dan verdomd lastig zijn te bepalen waar de grens ligt hoe vaak kan men slaan? Odalisque ontwikkelde een methode om dat te bepalen.

30-12-2003:

Nog net voor het nieuwe jaar werd onze webstek weer een stukje uitgebreid. Dat biedt ons, naast het u verwittigen van deze uitbreiding, de gelegenheid u een bijzonder prettige jaarwisseling te wensen ☺.

Nieuw verhaal: Schets van een droom, deel 1

Hoe zou de toekomst eruit kunnen zien? Wegdromend probeer ik er een beeld van te schetsen. Het is een verhaal in delen; dit keer (uiteraard) deel 1.

Nieuwe link: L'encyclopédie interactive du BDSM (internet archive)

Voor wie de Franse taal machtig is, is L'encyclopédie interactive du BDSM een aanrader. Het is een webstek van het type 'voor SM'ers, door SM'ers'; belangstellenden schrijven een informatief stukje over een bepaalde term uit de SM en zo groeit gaandeweg een heuse encyclopedie.

Nieuwe link: Elise Sutton's

Elise Sutton is een naam die veel opduikt in de Amerikaanse FemDom-scene. Haar webstek is interessant en de moeite van een bezoekje zeker waard.

19-12-2003:

Nieuw: Tips om je slaaf te vernederen

Een uitgebreide selectie tips ter vernedering van uw slaaf, van de hand van Madame.

Nieuw verhaal: Peter

In mijn zoektocht naar een minnaar voor mijn lief, vond ik een man met een prachtige penis. Enkele dagen later lag ik met hem in bed …

Nieuwe link: De kerker

De Kerker is een algemene sm‑site met onder meer informatie en verhalen. Erg leuk gevonden zijn de recepten (brandnetelsoep, strokentaart, gebondeerd vlees).

05-12-2003:

Nieuwe kronkel: Haar spelletje

Waar ik cuckolding vooral had gezien als een spannend spel, realiseerde ik me ineens dat het geen spelletje meer was.

Nieuw verhaal: Het paard

Het leuke van verhalen van derden is dat er ook eens geschreven wordt over thema's die we zelf niet snel zouden gebruiken. Slaaf vogelman beschreef een pony play.

Nieuw: een overzicht van de laatste wijzigingen

De laatste wijzigingen worden vanaf nu ook op de webstek vermeld. De tekst is dezelfde als die, die we in onze mailing aanbieden. Zo krijgen wij (en u) een leuk overzicht van de groei van Hommage à Madame.

22-11-2003:

Nieuwe kronkel: CB

Toegegeven, hij past niet helemaal in Hommage à Madame, gezien het feit dat het vooral gaat over stoute Dominante mannen die het op hun heupen hebben. Maar we vonden de kronkel zo leuk dat we hem toch opgenomen hebben. Waar het over gaat? Het gaat over de geschiedenis van de kuisheidsgordel en Skylen schreef het.

Nieuwe recensie: Charlotte Caron: De vlucht

Guilty heeft ons verblijd met zijn tweede recensie. Gezien de waardering die hij geeft, een boek dat we toch maar eens moeten lezen.

Nieuwe link: Femdom.startbewijs.nl

Madames eigen linksverzameling.

08-11-2003:

Madame's boodschappenlijstje

Dit keer een nieuw stukje van Madame. SM met huis-tuin-en-keuken-spulletjes.

30-10-2003:

Dienen versus gehoorzamen

Dit keer een informatief stuk van Madame. Dienen en gehoorzamen lijken, oppervlakkig gezien, veel op elkaar. Maar er is een wereld van verschil.

16-10-2003:

Nieuw verhaal: Slaaf vogelman

Een primeur voor slaaf vogelman: hij is de eerste derde die verhalen schreef voor onze webstek. In het eerste verhaal beschrijft hij een spel met Madame.

Nieuw verhaal: Het perspectief van Madame

Het tweede verhaal van slaaf vogelman. En het is een prachtig verhaal. Het is geschreven vanuit het perspectief van Madame.

Nieuw: Lessen voor de likslaaf

Veel onderdanigen vinden het fijn een Domme (ook) seksueel te dienen. Beffen is dan een heerlijke bezigheid. Maar hoe doe je dat nu op een goede manier? Madame schreef een informatief stuk waarin ze één en ander onder de loep neemt.

Nieuw: Over derden in je relatie

Een kronkel van rené over SM en polyamorie.

Nieuwe link: SM-Paradise

Een link naar een SM-huis in Breda.

09-10-2003:

Nieuw: Spreekwoorden uit de BDSM-wereld

Een aantal bekende spreekwoorden en gezegden, in verbeterde versie.

Nieuw: De slaaf als deurmat

Een echte slaaf is niets, heeft niets en wil niets. Hij heeft maar één doel in het leven: zijn Meesteres te dienen. Toch?

Nieuw: Dresscode

Over de zin en onzin van dresscode's.

25-09-2003:

Nieuw: Spelen met kaarsen

Madame schreef een informatief stuk over het spelen met kaarsen.

Nieuw: Het martelen van penis en ballen

Ook van de hand van Madame een stuk over één van haar favoriete bezigheden 'alles' over het martelen van penis en ballen, ook wel CBT genoemd. Madame houdt zich aanbevolen voor aanvullingen.

Nieuwe boekbespreking: Ingrid Füller: Minnaars

In het kader van cuckolding is het wellicht interessant eens iets te lezen over vrouwen en hun minnaars. Ingrid Füller schreef er een boek over en rené las het.

Nieuwe link: Dominante Dames op Yahoo Groups

Dominante Dames is een group op Yahoo en is van, voor en door dominante vrouwen. Zeer aanbevelenswaardig voor de doelgroep. Ga naar Links om de link te vinden.

18-09-2003:

Nieuw verhaal: Mijmering

Onze interesse in cuckolding is u ongetwijfeld bekend. Maar hoe voelt dat nu, je vrouw zien vrijen met een ander? Wat gaat er door je heen? De afgelopen dagen heb ik er veel over lopen mijmeren en die mijmering heb ik opgeschreven. Ik heb het verhaal ook naar de hoofdlijst van nl-bdsm.org gestuurd.

11-09-2003:

Nieuw verhaal: Sissy

Afgelopen maandag was een spannende dag, waarin we de eerste stappen hebben gezet in sissyfication. Ik heb er een verhaal over geschreven en dat verhaal is nu gepubliceerd op onze webstek.

Nu ook een uitgekleede versie

Hommage à Madame was tot voor kort eigenlijk alleen te bekijken in een resolutie van ten minste 1024 x 768, in een browser die geschikt is voor frames en op een PC die geen moeite heeft met Javascript. Deze instellingen zullen ook altijd de basis zijn voor onze webstek; we vinden de vormgeving die we gekozen hebben te mooi om concessies te doen ten behoeve van mensen die niet willen of kunnen voldoen aan die minimale eisen.

Echter, het is natuurlijk wel jammer dat men niet of met veel moeite kennis kan nemen van de inhoud van de site. Daarom hebben we in de afgelopen dagen een uitgekleede versie gemaakt: Hommage à Madame zonder poespas, geschikt voor lagere resoluties. In deze uitgekleede versie hebben we de vormgeving echter gelaten voor wat die was.

Er zijn nu dus twee versies van Hommage à Madame beschikbaar: de versie zoals die al bestond en een uitgekleede versie. We hopen daarme voldoende tegemoet te zijn gekomen aan mensen die geen 1024 x 768, frames en/of Javascript hebben.

Valid HTML 4.01 Strict Valid CSS!