Het slaaptekort of mijn pijnlijke tepels

 

Het was eigenlijk al een paar weken rustig geweest wat spelen en gehoorzamen betreft. Diana, mijn She, was een nieuw filiaal van haar zaak in het verre Maastricht aan het opzetten en was daardoor veel in de daar direct aangrenzende buitenlanden geweest.

Ikzelf was juist in die periode nogal druk met een Cultureel project in ons dorp aan het IJsselmeer.

Elkaar zien gebeurde dus nogal onregelmatig, zelfs de weekends waren geen zekerheid.

De keren dát we bij elkaar waren, waren we eigenlijk allebei eigenlijk te moe en nog teveel 'in a working‑drive' om echt 'speels'met elkaar bezig te kunnen zijn.

Gelaten maar onbezorgd lieten we beiden 'het een en ander' over aan het lot.

Wat dat betreft hadden we, binnen onze relatie, al leren vertrouwen op dat onvoorspelbare magische 'klikmoment'.

 

Vermoeid en teder, na wat halfslachtig vanillegeknuffel zonder werkelijke neuk, lagen we naast elkaar op bed wat in te suffen en keken een beetje lusteloos nog eens naar een trailer van het reclamebureau dat de promotie van haar zaak zou gaan doen.

Ik moet onderhand iets gedaan of gezegd hebben wat de Golden Bitch in haar wakker schudde en zo het klikmoment teweeg bracht.

Meestal kondigden haar Dommebuien zich aan door een voorafgaande periode van dreigend en intimiderend zwijgen.

Als ik dan iets vertelde of iets vroeg, werden mijn woorden genegeerd, werd oogcontact vermeden en áls ze me überhaupt een blik in haar ogen gunde, dan was deze bestudeerd leeg en ongemakkelijk.

Op zich was dat ook handig, ik kon daar dan niet alleen aan aflezen dat er straf of zomaar wat pijnlijke aandacht in de lucht hing, het maakte me het ook mogelijk op de komende gebeurtenissen te anticiperen.

Als zo'n aanrollende, zich ontwikkelende bui, zich n.l. al 's morgens bij het ontbijt aankondigde, deed ik er beter aan reeds gemaakte afspraken met vrienden of collega's voor die en de komende dagen af te zeggen of te verzetten.

 

Daar bespaarde ik mij dan de vernederende telefoontjes mee waar ik zo'n hekel aan had, dat leergeld had ik in het begin van onze relatie al ruimschoots betaald.

Want dm privé en in de beschutting van eigen huis en relatie is leuk en soms zelfs goddelijk, maar om met mijn broek op mijn enkels over haar knie liggend, je zeilvriendjes te moeten afbellen met de mededeling dat je niet komt "… omdat mijn vriendin het niet goed vindt", want liegen mag dan even niet, was me soms net iets te veel van het goede gebleken.

Deze keer had ik haar klikmoment dus niet zien aankomen, er was bij mijn weten niets geweest dat ik als vooraankondiging zou hebben kunnen uitleggen.

 

Out of the blue knalde de idyllische rust zomaar aan stukken.

"Eruit jij !" klonk het plotseling.

"Hop-hop! Opschieten! Voor de spiegel en uitkleden! Nu!"

Ietwat sloom en wat verstoord ook kwam ik in beweging, erg veel zin, erg veel energie was op dit moment dan ook niet bij mij aanwezig, maar ja, zo is het leven van een subje nu eenmaal. Het is doen wat door Lief geëist wordt en wel onmiddellijk!

Verschillende mogelijkheden schoten me door het hoofd. Er onderuit zien te komen door weigeren of saboteren of gefingeerde hoofdpijn zou de sfeer verpesten en dat zou ik later trouwens hoe dan ook bezuren.

Kennelijk ging het haar niet snel genoeg en bespeurde ze mijn wat beperkte bereidheid.

"Lieve schat we moeten allebei straks weer vroeg op," probeerde ik nog op waarschuwende toon.

Fout, fout, fout en redelijk stom, want dit was voor Haar nu precies nóg een triggermoment erbij. Als door een wesp gestoken stond ze van het ene moment op het andere aan mijn kant van het bed.

 

"Als mijn ventje een beetje hulp nodig heeft wil ik hem dat graag wel even geven hoor!" lispelde ze terwijl ze zich over mij heen boog, gevaarlijk&$x2011;liefjes.

Ruw werd ik eerst aan mijn haar en daarna aan mijn oor het bed uit getrokken. "Handen op je rug !" klonk het afgemeten.

Er volgden een paar duwen en schoppen naar mijn schenen.

"Handen op je rug zei ik !" Terwijl Zij al midden in het spel zat, was ik nog bezig aan het idee te wennen dat de situatie voor mij morgen een gebrek aan nachtrust zou gaan betekenen.

Wanhopig probeerde ik zo snel mogelijk in subspace te glijden.

Met een paar ongeduldige porren en duwen werd ik tegenover mijn eigen spiegelbeeld in de houding gezet. "Niet staan suffen, uitkleden! Nu!" klonk het aanmoedigend. Terwijl ik me uitkleedde zag ik in de spiegel dat uit het nachtkastje aan mijn kant van het bed mijn 'regalia', zoals ze dat noemde, tevoorschijn haalde.

Dat waren een trosje handboeien van verschillende soort, een mondknevel, een hondenhalsband, haar favoriete zweepje, een kaart met pijnlijk precies naast elkaar geplaatste houten wasknijpers en tenslotte een brede leren riem met aan beide zijkanten een leren polsboei. Deze laatste was mijn laatste verjaardagscadeau geweest en werd door haar met mijn 'neuktuig' betiteld.

Intussen maakte ik aanstalten om, zoals me al geleerd was, mijn kleding, in dit geval niet meer dan t‑shirt en slip, netjes en strak voor me op de grond te schikken, maar mijn Lief was me net even voor.

In en flits stond ze achter me. "Te laat lieve schat! Véél te laat!" klonk het fluisterzacht in mijn oor. Met wat ongeduldige duwen en rukken werkte ze me voorover, plaatste mijn handen op mijn rug en schopte mijn benen verder uit elkaar. "Blijf!' klonk het achter me wellustig en ze greep me bij mijn pik en ballen.

Binnen de kortste keren voelde ik me verworden tot niet meer dan één groot kloppend lid met strakke zak.

 

Dit ging precies zoals ze het wilde hebben en precies zoals het haar altijd merkbaar opwond.

Haastig schoof ze haar hand in haar slipje, haalde hem nat en kleverig weer tevoorschijn. "Open!" gebood ze en stak om me een voorproefje te geven, haar vier klitnatte vingers, vol in mijn mond.

Ze herhaalde deze handeling nog eens en smeerde de rest van haar vocht zorgzaam en zorgvuldig in en rond mijn neus en lippen.

We werden beiden nu zo ongecontroleerd geil dat ik voelde, dat ik hoopte, dat het misschien nog een gigantische vanilla‑neuk kon worden maar helaas‑helaas, ook Zij had dat inmiddels voor zichzelf geconstateerd en dat was duidelijk niet haar bedoeling.

Achter mij staand boog ze zich teder over mijn gekromde gestalte.

Ik voelde haar borsten langs mijn huid gaan en genoot van de warmte van haar opgewonden lichaam.

Ik kreunde van opwinding.

Mijn lul steigerde in haar handen alle kanten op.

 

"Neer dat ding!"

Terwijl ze met haar ene hand behendig mijn pijnkreet smoorde, gaf ze met de andere tegelijkertijd een venijnige pets op mijn zak. "Ik zei neer dat ding!"

En zo werd een zwak vanilla‑moment in de kiem gesmoord.

"Staan blijven, precies zo staan blijven!" klonk het fluisterend naast mijn hoofd.

Gedwee voegde ik me in mijn lot en fixeerde mezelf in de door haar gewenste gebogen houding. Geroutineerd legde ze me de riem met polsboeien aan zodat mijn handen en armen haar niet meer in de weg zaten.

"Meer voorover," klonk het.

"En uit elkaar met die benen!" Nu volgden de halsband en de boeien om mijn enkels.

"Verder!" Ongeduldig schopte ze mijn voeten nog iets verder uit elkaar.

Kreunend gaf ik gehoor aan haar wensen. Kennelijk produceerde ik hierbij net iets teveel geluid, want mijn eerste echte harde pets met de vlakke hand op mijn billen had ik binnen.

"En géén geluid, ik wil volkomen stilte … geen geluid van jouw kant dan natuurlijk," voegde ze grinnikend aan toe.

Een paar nieuwe harde kletsende meppen met vlakke hand begeleidden deze opwelling van humor en plezier.

 

Ze liep om me heen, ging voor me staan en dwong me aan de halsband op de knieën. Met een onmiskenbaar geile hese grom duwde ze mijn gezicht in haar kruis. "Likken maar ventje," klonk het diep uit haar keel.

Gretig begon ik haar naar behoren te sabbelen en te likken, er zorgvuldig op lettend alles precies zo te doen als ik van haar had geleerd. Hongerig at ik haar vocht. Geen plekje liet ik onberoerd.

Zou het toch nog meevallen vannacht? Toch nog zo direct gillend samen klaarkomen en dan de verlossende bijslaap?

Maar helaas, de Goden of liever De Schrikgodinnen hadden anders beschikt.

"Genoeg liefje," klonk het onrustbarend teder en met een beslist gebaar dwong ze mijn hoofd achterover. "Ga maar weer staan en weer voorover," klonk het.

Gehoorzaam volgde ik ook dit bevel op. Ergens boven mijn hoofd hoorde ik een nadrukkelijk gerinkel en ik trachtte te zien waar het om ging.

"Zoooo en nu even een kleine verrassing … wat vind je hiervan?"

Triomfantelijk toverde ze een paar echte, glimmende, winkelverse tepelklemmen tevoorschijn.

Er ging een schok van angst en protest door me heen. Tot op dit moment waren we binnen ons spel, binnen onze relatie en in goed overleg niet verder gegaan dan wasknijpers. Echte tepelklemmen had ik wel eens als proef even geprobeerd, maar daar was ik, althans, in mijn optiek, niet aan toe en echte pijn was eigenlijk niet mijn ding.

Niet dat het als een echte verrassing kwam, er was in het verleden wel al vaker over gepraat en voor Haar hoorde het er wel meer bij dan voor mij, dus tja, dit betekende dus slikken of stikken, voor mij dan althans.

 

Voor Haar, drong pijnlijk tot me door, was daarentegen nu het moment gekomen de grenzen en in het bijzonder mijn grenzen, wat te verleggen.

Met een beetje vaag, vals glimlachje keek ze me schattend aan.

"Je gaat me dit pleziertje nu toch niet weigeren schatje van me? Je wist dat dit eens moest komen. Weigeren is in dit geval trouwens helemaal geen optie, want ik houd me aan de afspraak. Geen gaten, blijvende beschadigingen of bloed … toch?!"

Ik zag in dat mijn situatie kansloos was en ineens begreep ik nu ook het weer eens verschijnen van de niet zo vaak gebruikte en door mij verafschuwde mondknevel.

Dat de mondknevel werd ingezet betekende dat het vanavond een van haar hardere behandelingen zou worden, zoveel was me al direct duidelijk geweest. Ze gebruikte dat ding uitsluitend als het in haar ogen functioneel was, n.l. om mijn gegil en protest te dempen. Ik was dus al enigszins op dit '… mag het misschien een onsje meer zijn ?' voorbereid.

Op de introductie van deze gemene tepelklemmen, waarvan ze wist dat ik bang was, had ik echter niet gerekend.

Alles wat ik haatte voltrok zich zonder omhaal snel achter elkaar, de nieuwe klemmen werden in mijn schaamhaar geparkeerd, de knevel kreeg ik met een beslist gebaar in mijn mond geduwd en de sfeer kreeg iets beklemmends.

Tot overmaat van ramp zat de mondknevel niet helemaal tof en ik probeerde het ding tijdens het vastmaken met hoofd- en kauwbewegingen wat te herschikken. Kennelijk maakte ik hierbij wat teveel geluid

"Kop dicht! Geen protest! Niet onderhandelen en zo blijven staan jij!" klonk het afgemeten.

De Meesteres had het even ontsnapte vanillaatje in haar weer helemaal onder controle.

Zorgvuldig en met veel aandacht begon nu ze aan mijn tepels te frunniken, kneep erin, rolde ze tussen haar vingers, zoog eraan, beet er zachtjes in en maakte ze bijna gênant groot en hard.

Nu volgde zonder pardon het moment waar ik zo voor vreesde. Ze greep me bij de halsband, dwong me langzaam naar de grond en posteerde me met mijn rug tegen de muur.

 

Plagerig met de tepelklemmen rinkelend kwam ze op haar knieën tussen mijn benen zitten. Ze gaf me een vluchtige kus en keek me onderzoekend, schattend in de ogen.

Haar blik werd intenser en langzaam schoof ze de eerste klem zeer zorgvuldig om de tepel. Ze deed dit niet met ruim wat bijbehorende huid ertussen, maar waar ik zo bang voor was, juist precies er bovenop, echt alleen maar om de harde kleine tepel.

Broeierig lazen we elkaar de ogen. De mijne vertelden haar angst en onzekerheid, de hare keken gewoon geil en nieuwsgierig.

Dan ineens liet ze hem los. De plotselinge snijdende pijn was vreselijk! Ik gilde het uit achter mijn mondknevel. Tranen schoten in mijn ogen en ik probeerde met zielige blikken en gesnotter aan deze pijn een eind te maken zonder ons stopwoord te hoeven gebruiken.

Ze begreep dat we op de rand van een grens zaten en verwijderde de klem met een enkele handgreep.

Intens keken we elkaar aan.

 

"Ik haal de knevel eruit, maar ik wil niets horen … geen geluid … geen woord!"

Het bleef een paar seconden stil.

"Ook geen gesnotter, geen gepiep, geen gejank en niet proberen te onderhandelen … begrijpen we elkaar?"

Gedwee en ietwat aangeslagen knikte ik dat ik haar had begrepen. Snel verloste ze me van het onding en na wat slik- en likoefeningen met mijn tong en lippen kon ik er weer helemaal tegen … vond ik.

Ze knipte met haar vinger voor aandacht. "Kijk me aan!"

Onze blikken smolten weer in elkaar. Haar blik verhevigde, haar pupillen werden zichtbaar groter.

Weer gleed haar hand even snel in haar kruis om hem vervolgens traag in mijn mond te steken en hem daar te laten.

"Zo ventje van me, daar gaan we weer," lispelde ze teder.

Ze veranderde wat van houding en ging er echt eens voor zitten. Met de klem in haar andere hand friemelde en schuurde ze de andere nog maagdelijke tepel tot die hard en gevoelig was. Ook mijn inmiddels van opwinding bijna barstende lul sloeg ze niet over, de voorhuid werd krachtig heen en weer over mijn eikel geschoven.

Maar toen kwam het grote pijnlijke moment van het klemmetjeszetten weer. Angstig en met ingehouden adem keek ik in haar ogen.

Haar blik was geil en intens, haar pupillen verwijdden zich nog meer van opwinding en spanning. Haar lippen waren vochtig en rood. Er klopte een ader in haar hals. Ze hijgde een beetje, gulzig ademde ik haar adem.

Langzaam kneep ze de bek van de klem open. Samen keken we hoe ze hem weer op die gemene wijze over het tepeltje plaatste. Ik voelde mijn lichaam onwillekeurig verstrakken. Langzaam verminderde ze de grip tussen haar vingers en ineens liet ze los.

Ondanks de belemmering van haar vingers in mijn mond schreeuwde ik het uit en ik voelde de tranen over mijn wangen biggelen.

"Kijk me aan!" Hoorde ik haar schreeuwen. "Kijk me aan!" Door mijn tranen verloor ik me in haar hevig opgewonden blik en ik liet me volledig gaan … compleet verloren in subspace … ik bestond alleen voor Haar!

Ik voelde het kwijl uit mijn mond langs mijn kin lopen. Vertwijfeld zocht ik haar blik maar ze had haar aandacht nu op de tepelklem gevestigd.

Even liet ze me tijd om tot mezelf te komen.

Ze speelde er wat mee, trok en draaide er wat aan en negeerde mijn zichtbare lijden totaal. Dan, terwijl we elkaar weer intens aankeken en liet ze het kreng los hangen, om er dan weer even mee te spelen.

Ik keek naar haar. Ze glimlachte me flauw maar tevreden toe. Ik probeerde aan de pijn te wennen maar het ongemak was nog te nieuw om emotioneel in te voegen.

Langzaam voelde ik mijn adem en hartslag weer normaal worden.

Masserend en wellustig zwierven haar handen ondertussen in en om mijn kruis.

"Zal ik je er nu maar van verlossen?" klonk het weer zo liefjes.

"Alsjeblieft," piepte ik kleintjes.

"Vooruit dan maar, want het was wel even erg heftig geloof ik."

Stil onderging ik haar rustige, observerende blik. Met een handig gebaar werd het kweltuigje verwijderd.en zonder overgang trok ze me de volgende spelfase in.

 

"Liggen jij!" gebood ze.

Gehoorzaam strekte ik me voor haar uit.

In een mooi en geil perspectief toornde ze boven me uit. Traag dwaalde haar voet over mijn geslacht, buik en gezicht. Relaxt dwong ze me tot wat voetlikken en speelde nog even haar favoriete spuug- vang- en slikspelletje met me, hetgeen inhield in dat we samen ons best deden haar speeksel vanaf stahoogte in mijn mond terecht te laten komen.

Al spelend zakte ze op haar hurken naast mijn hoofd. Loom kwam ze schrijlings op me zitten en wreef haar goddelijke spleet en klit tegen mijn gezicht.

Ik begreep de boodschap en zoog, hapte en likte haar zoals ze me het geleerd had.

Dan eindelijk leek het zover zijn.

Haar handen die eerst met mijn arme, gemaltraiteerde tepels bezig geweest waren, controleerden nu snel de stand van zaken achter haar rug en vonden daar mijn inmiddels weer woest steigerende lul. Een sterke vrouwenhand sloot zich vol en dwingend om mijn schacht.

"Hou je van me?" vroeg ze met schorre, hese stem.

"Ja Lief, ik hou van je," hijgde ik opgewonden.

Ze ging wat verzitten, wreef wat met de eikel langs haar klit, plaatste vervolgens mijn lul precies waar ze hem hebben wilde en liet zich er langzaam overheen zakken. Een lange zucht en Madame was gezeten. We kreunden het beiden uit van genot.

Langzaam begon ze te bewegen.

Zoals me geleerd was, deed ik voorlopig niet meer dan mijn bekken star en strak naar boven duwen. Meebewegen was nu uit den boze, dat was me al eens uitgebreid en hardhandig bijgebracht. Mijn eigenares reed en voorlopig was ik op dit moment niet meer dan haar warme genotspop, een ding dat nu gewoon moest doen waar het voor was aangeschaft, niet meer en niet minder.

Zenuwachtig slaagde ik erin mijn pik stijf te houden zonder klaar te komen. Ik dacht aan lege melkpakken, aan de vuilniszakken die nog naar buiten hadden gemoeten, aan pingpongballen, aan onzinnige krantenkoppen en vooral aan HAAR orgasme!

Haar orgasme!

Ik hoorde, ik voelde dat het in aantocht was. Plotseling was het zover!

"Kom! … Kom! … Kom maar schatje!" klonk het ineens.

En komen deed ik! Eindelijk gingen alle remmen los! Hijgend liet ik me gaan en stootte als een waanzinnige bij haar naar binnen. Gillend en kreunend gleden onze zielen eindelijk in elkaar. Ik voelde haar vagina met vlagen om mijn pik knijpen en mijzelf met krampachtig schokken spuiten.

 

Dit was geen gewone seks meer, dit was neuken … THIS WAS PARADISE!

Enige minuten later was de roes voorbij. We bleven nog wat in deze houding bijkomen. Langzaam werd de wereld weer gewoon.

Na enige tijd kwam mijn lief weer overeind en keek met een mengeling van tederheid en bezitterigheid op me neer.

"Gemeen van me hè?" vroeg ze glimlachend mijn pijnlijke tepels masserend.

Ik tuitte mijn lippen in een kusgebaar, want mijn handen zaten nog steeds veilig aan de zijkanten riem gekluisterd. Zich lui rekkend maakte ze haar knoetje los. Langzaam boog ze zich voorover voor een lange tedere kus, ik snoof genietend de lucht van haar lange haar dat hierbij in mijn gezicht viel.

Dan, me bij mijn halsband pakkend, kwam ze overeind en maakte mij met een uitnodigend rukje daaraan, duidelijk dat ook te doen.

"Kom maar mee, dan zal ik mijn rijdiertje eens even wassen," lachte ze. "Als je mijn paard was zou ik je nu eens flink borstelen," voegde ze er grijzend aan toe.

Na nog een kus op mijn mond werd ik aan de halsband naar de badkamer geleid en voor de deur van de nu overtollige spelattributen ontdaan.

"Straks wél alles eerst even schoonmaken, poetsen en netjes opruimen he?" klonk het nog.

Ik draaide de kraan open en hielp haar de voor haar meest plezierige temperatuur in te stellen. Onder de warmte van de douche gleed ik eindelijk weer een beetje van subspace in normalspace, wel werd me tijdens het teder wassen van elkaar nog even fijntjes medegedeeld , dat het feit dat er aansluitend geen warm dampend bad voor haar klaar had gestaan, eigenlijk een zeer strafbaar minpuntje betekende en dat er nog over nagedacht zou worden wat dit voor mij aan sancties zou betekenen.

Toen we knus in elkaars armen weer onder het dekbed kropen zag ik dat de wekker met groen oplichtende cijfers 04.00 uur aangaf. Om 08.30 uur had ik mijn eerste afspraak.

niet aan toe en echte pijn was eigenlijk niet mijn di

© gentlesub, januari 2004.

Laatste wijzigingen

14-09-2017:

Nieuwe versie

Bijna op de kop af tien jaar is er niets meer gewijzigd aan Hommage à Madame. En dus was de webstek ondertussen technisch zwaar verouderd. Tegenwoordig browsen velen het internet met hun mobiele telefoon. Tien jaar geleden kon je met zo'n ding, naast bellen, hooguit een sms'je versturen of ontvangen. Tijd dus voor een nieuwe versie!

Versie 6 van Hommage kunt u nog niet met enig fatsoen op uw mobieltje bekijken. De nieuwe versie is nog altijd gemaakt met het oog op de desktopomgeving. Echter, door gebruik te maken van moderne(re) technieken is er wel de basis gelegd voor een versie die geschikt is voor kleine schermpjes als die van de mobiele telefoon. Nu de desktopversie klaar is, ga ik me daar dan ook op richten. Het zal geen tien jaar duren voordat versie 6.1 gereed is ☺.

Zoals ook met versie 3 en versie 4 is gebeurd, is versie 5 nu bevroren. Wanneer dat u belieft, kunt u deze bevroren versie nog eens bekijken.

Nieuw verhaal: Straf

We hebben in de afgelopen tijd niet helemaal stilgezeten. Er zijn best wat stukken geschreven: de meeste daarvan zijn ook gepubliceerd, vaak op Fetlife. In de komende tijd zullen deze stukken, voor zover relevant, op Hommage worden gepubliceerd.

straf is een verhaal van Madame uit 2010, met een twist aan het eind.

Nieuw verhaal: De klos @ The Boss

De klos @ The boss is een verhaal uit 2011, van de hand van René. Het handelt over een spannend bezoekje aan een gay‑bar.

25-10-2010:

Nieuw informatief stuk: Hoe versier je een Domme?

Een veelgehoorde klacht van onderdanige mannen is dat het zo moeilijk is een leuke dominante vrouw te vinden. Madame schreef een aantal tips die je kunt gebruiken om je kansen te vergroten.

Nieuwe kronkel: Memory Lane

Het internet is een goudmijn van informatie en vermaak. Zeker ook waar het sm betreft. Wat velen echter nog niet weten is dat je meer kunt vinden dan alleen datgene wat vandaag online staat. We hebben allemaal de beschikking over een archief van tien jaar internet.

08-08-2010:

Nieuw informatief stuk: Slaventraining

Velen vinden het leuk hun slaaf te trainen. Maar hoe pak je zoiets aan? Madame dook in de theorie én in de praktijk en schreef er een uitgebreid artikel over.

27-07-2010:

Hoewel deze webstek al een paar jaar een slapend bestaand leidt, krijgen we er nog met enige regelmaat commentaar op. Vaak leuk en positief commentaar. Hommage à Madame is kennelijk nog altijd een plek die mensen waarderen. Dat vinden we natuurlijk hartstikke leuk.

Al enige tijd sluimert bij ons de behoefte de webstek nieuw leven in te blazen. Mijn lief heeft zelfs al een mooi verhaal klaarliggen — ik hoef het alleen nog maar de benodigde technische bewerking te geven. U mag het dus binnenkort online verwachten.

Maar we hebben nóg een verhaal liggen. En dat verhaal is zo leuk dat we het vandaag meteen plaatsen.

Nieuw verhaal: Weddenschap

Wat als je meesteres je in het vooruitzicht stelt dat een langgekoesterde droom werkelijkheid zal worden? Je hoeft er alleen maar een weddenschap voor te winnen. Boefje schreef er een leuk verhaal over, met een briljante clue

28-09-2008:

Vandaag zijn alle links nagelopen. Er zijn er 22 aangepast en 4 verwijderd. Als je weet dat er in totaal 87 externe links op deze pagina's staan, dan weet je nu ook dat er veel is veranderd in de afgelopen jaren en dat het hard nodig was alles weer eens te bekijken.

Het verwijderen van links geeft soms een wat weemoedig gevoel. De parenclub waarin wij onze eerste voorzichtige cuckolding-stappen zetten, Le Cour in Oisterwijk, bestaat niet meer. Ook het favoriete restaurant van DP uit Uit eten met Madame is verdwenen. Niets is eeuwig, maar toch is het jammer dat er dingen uit je verleden verdwijnen. Uiteraard blijven de herinneringen!

Op de linkenpagina is de link naar het BDSM relatie- en adviesbureau van Claire van Dam verwijderd. Dit bureau blijkt al enige tijd niet meer te bestaan. Miss Nora uit Duitsland heeft haar studio kennelijk opgegeven; haar literatuuropsomming is gelukkig nog wel terug te vinden op het Internet Archief, en daarom verwijst de link daar nu naartoe.

10-06-2007:

Ooooo, wat ben ik blij met Linux!! Dolblij met Linux, mag je wel zeggen. Echt, ik kan niet beginnen te vertellen hoe enorm goed ik me voel terwijl ik deze woorden schrijf. En dat komt door Linux.

Wat wil het geval?

Een ieder die Hommage à Madame een beetje heeft gevolgd in de tijd, weet dat er eerdere versies zijn geweest. En die weet ook, of zou kunnen weten – of heeft ergens in het achterhoofd iets van "Owja" – dat ergens, jaren geleden, verhalen zijn gepubliceerd die ergens tussen twee versies in verloren zijn gegaan.

Ik had die verhalen nog wel. Dat wil zeggen: de harddisk waar die verhalen opstaan, die heb ik al die tijd bewaard.

Maar ik kon er niet bij. Telkens als ik die oude harddisk aan een andere pc koppelde (ik heb het een keer of drie geprobeerd), molesteerde ik daarmee meteen de harddisk van die andere pc. Ik begon daarom te geloven dat er misschien ergens kortsluiting zat in die oude harddisk. Of een ander technisch mankement. In ieder geval zorgde die oude harddisk er steeds voor dat ook andere harddisks de geest gaven. En dus kon ik niet bij mijn verhalen.

Waarom ik dat kreng dan toch zo lang heb bewaard? Nou, je leest weleens wat. En je ontdekt dat er bedrijven zijn die nog heel veel data van oude harddisks kunnen halen. Zelfs als die krengen op het oog verwoest zijn door brand of door waterschade. Nou zijn die bedrijven hartstikke duur, en is mijn portemonnaie niet overdreven gevuld en dus lag dat ding daar jaar na jaar braaf te wachten op betere tijden.

Tot vandaag.

Ergens in de afgelopen week kreeg ik problemen met mijn pc. Die zijn voor een groot deel opgelost, al vertrouw ik het ding niet helemaal. En toen dacht ik: ach, als dat ding toch op half elf hangt, waarom koppel ik die oude harddisk er niet eens aan?

Zo gezegd, zo gedaan, en wat denk je? Linux mount het kreng probleemloos!! Alles heb ik terug kunnen halen!

Je kunt je dus misschien wel voorstellen in wat voor euforische bui ik nu ben.

Enfin, snel alles op Hommage plaatsen dus maar. En dit keer wél backups maken! Vandaag dus een aantal verhalen van lang geleden. Een jaar of vijf geleden. Het doet mijn lief en mij veel plezier u ze te kunnen presenteren.

Nieuw verhaal: No more prince

Een jaar of vijf geleden heb ik enige tijd een Prince Albert gedragen. Het verhaal rond het zetten van dat ding is al lange tijd op Hommage te lezen (namelijk hier).

Niet veel later ben ik mijn PA verloren. In dit nieuwe verhaal kunt u lezen hoe dat zo kwam.

Nieuw verhaal: Bedazzled!

De titel van dit verhaal is gejat van de gelijknamige film. En niet zonder reden: lees het verhaal van een zinderende mind play in de beginfase van onze sm-relatie zelf maar.

Nieuw verhaal: Hoe vertel ik het mijn Domme?

Gewoon zin hebben in een pak slaag. Als onderdanige kun je je domina moeilijk opdragen de zweep ter hand te nemen. Gelukkig zijn er truukjes te bedenken die soms heel goed werken.

Nieuw verhaal: Proefcollar

Een mooie dag: de dag dat mijn lief me mijn proefcollar schonk.

Nieuw verhaal: Minnaar

Het laatste verhaal van eigen hand uit deze serie uit midden 2002. Mijn lief had me opgedragen een minnaar voor haar te zoeken. En dat kwam hard binnen.

15-04-2007:

In de afgelopen maanden zijn we erg druk geweest met het op de rails krijgen van Cuckolds à Madame. En met succes: de zusterwebstek van Hommage begint heel aardig te lopen. Inmiddels hebben zich ruim 200 mensen aangemeld, zijn er meer dan 450 berichten geplaatst en een kleine 400 foto's. Voor een ieder met interesse in cuckolding dus inmiddels echt een aanrader om eens een bezoekje te brengen.

Nieuw verhaal: In de auto

Geluk zit vaak in de kleine dingen. Madame schreef een stukje over een gelukkig moment in een reis naar huis.

Nieuw verhaal: Ritmeester/slaaf

Eric Masters schreef al enige tijd geleden dit verhaal. Speciaal voor Madame nu eens een keertje met de man in de onderdanige rol; iets wat in het normale leven ver van zijn bed staat. Met welgemeende excuses aan Eric's adres, voor het feit dat het zo lang heeft geduurd voordat het verhaal hier op Hommage à Madame geplaatst werd.

01-01-2007:

Wij wensen u allen een allemachtig prachtig fabelachtig 2007!

Veel nieuws hebben we niet te bieden, maar wat we te bieden hebben kan heel erg leuk worden voor mensen die graag meedoen; mensen dus, die van het interactieve werk houden. Daarvoor zijn we een nieuwe webstek gestart: Cuckolds à Madame. Het is uiteraard nog erg leeg daar. Aan u de mooie taak om de ruimte te vullen

21-10-2006:

Nieuwe versie

Wanneer u onze wijzigingen eens doorneemt, zult u tot de ontdekking komen dat we regelmatig schreven dat een nieuwe aanvulling toch wel enige tijd geleden was. Zoals men Einstein vaak in de mond legt: "Alles is relatief" (wat natuurlijk niet waar is, want de lichtsnelheid is, naar men vooralsnog aanneemt, absoluut). Dit keer is het pas écht een hele tijd geleden. Wel ruim anderhalf jaar!

We hebben regelmatig aan u gedacht. We hebben regelmatig aan onze webstek gedacht. Maar door privé-omstandigheden hadden we absoluut de tijd (en vaak de zin) niet om zelfs maar na te denken over Hommage à Madame. Laat staan dat we er aan hadden kunnen werken.

De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan de webstek. Zoals u direct kon zien toen u hier binnenkwam, is de vormgeving drastisch aangepast. De factor 'tijd' zal een bepalende rol blijven spelen. En het onderhouden van de webstek zoals we die hadden, vreet tijd. Teveel tijd. We hadden (en hebben) behoefte aan een webstek die makkelijk te onderhouden is. En dus is rené zich een beetje in php en css gaan verdiepen. Het resultaat is dat we nu mallen hebben gemaakt, die ons in staat stellen in een minuut of tien een nieuwe tekst online te brengen. Dat helpt. Daarnaast hoeven we aan de menu's en aan de sitemap hoegenaamd niets meer te doen: dat wordt allemaal automatisch gegenereerd. Ook dat helpt. Maar wat nog het meest helpt, is onze keuze om niet meer zoveel plaatjes te gebruiken. Het nemen van de foto's, het uitzoeken van de meest geschikte exemplaren en het bewerken van de afbeeldingen waren de grootste tijdslorpers.

Om toch ook nog een leuke grafische versie te kunnen bieden, hebben we besloten het idee bij elke tekst een passend plaatje te maken los te laten. Bij een tekst wordt nu een willekeurige afbeelding geplaatst.

Wat hebben we op dit moment wel en wat hebben we niet? Alle verhalen, kronkels, informatieve stukken en recensies zijn er nog. We hebben ze stuk voor stuk doorgespit en de kapotte links hersteld waar dat kon, vervangen wanneer dat nodig was en verwijderd als de betreffende pagina niet meer bestaat (iets wat helaas nogal eens voorkomt). Een gastenboek is er nog niet. Een mailform evenmin. Ze zitten wel in de planning, maar onze prioriteit ligt nu eenmaal bij de teksten. En dat zal altijd zo blijven.

U, onze bezoeker, heeft nu de keuze uit twee verschillende vormgevingen. Nog een belangrijk voordeel van het werken met php: het is heel makkelijk een aantal vormgevingen naast elkaar te hebben. Als die eenmaal gemaakt is, hoeft er hoegenaamd geen onderhoud op te worden gepleegd.

Helemaal tevreden zijn we nog niet. In Firefox ziet onze webstek er prima uit. Maar in Internet Explorer zijn er nog wat schoonheidsfoutjes. We doen ons best daar verandering in te brengen, maar aangezien we thuis geen Windows-machine hebben (en dus ook geen IE), is het lastig testen. Tips zijn van harte welkom, maar bedenk wel dat we alleen code gebruiken die voldoet aan de W3C-standaards.

Behalve een nieuwe versie hebben we ook wat spiksplinternieuwe teksten. Eén daarvan plaatsen we vandaag online:

Nieuw verhaal: The surrendered wife

Vrouwen horen onderdanig te zijn. Dat is nu eenmaal iets wat de natuur zo voorzien heeft. Met een handleiding als steun, probeerde Madame haar huwelijk een zetje te geven.

14-01-2005:

Nieuw verhaal: U vraagt, ik draai

Op mailing-lijsten, groepen en allerlei andere interessante plekken waar mensen samenkomen, wordt soms heel wat op elkaar gevit. Men is te lief, te gemeen, doet zus en zo niet zoals het hoort … en ga zo maar door.

Om alle gekissebis eens een keertje voor te zijn, schreef Madame haar avontuur eens op verschillende manieren op.

Nieuw verhaal: De opdracht

Is het nu een verhaal of een kronkel? Het zit er een beetje tussenin. Madame en René schreven allebei een deel van dit stuk dat handelt over opdrachten in hun relatie.

Nieuw verhaal: 'Aardbei'

U wordt verwend: er is zelfs een derde verhaal van Madame. 'Aardbei' beschrijft een typische sm-scène tussen een Domina en haar slaafje.

18-12-2004:

Wie de afgelopen twee of zo weken een kijkje is komen nemen op onze webstek, zal het opgevallen zijn dat we openden met een In Memoriam. Nu is Peter het absoluut waard dat we wat aandacht aan hem besteden, maar het werd wel tijd dat we weer met de normale openingspagina zouden komen.

Het was ook de bedoeling dat na een dag of drie al te doen. Maar toen kreeg ik het op m'n heupen en hebben we iets gedaan dat we al heel lang wilden: we zijn thuis overgestapt op Linux. En wel cold turkey. Het is hartstikke leuk, het is heerlijk, maar het is ook erg tijdrovend geweest (en nog). En dat terwijl 'tijd' nu juist iets is waar we toch al niet al teveel van hebben.

Hoe dan ook, inmiddels zijn we zover dat we internet weer op kunnen, (bewegend) beeld en geluid hebben, een tekstje kunnen schrijven en een plaatje kunnen bewerken. Nu nog leren omgaan met al dat moois, nog een beetje fijnstellen (de Eudora-mails bijvoorbeeld zien te importeren in Evolution) en we zijn weer helemaal paraat. We hebben ondertussen aardig wat materiaal voor Hommage verzameld en gaan daar nu snel mee aan de slag. Hoewel 'snel' natuurlijk, gezien onze beperkte tijd, waarschijnlijk een relatief begrip zal blijven.

Voor wie het In Memoriam nog eens wil nalezen: het is hier te vinden.

03-10-2004:

Bijna twee maanden lang is Hommage à Madame niet ge-update. En de update die we u nu bieden is helaas niet erg groot. De oorzaak ligt in het feit dat rené een nieuwe baan heeft gevonden en daardoor heel veel minder tijd aan de webstek kan besteden. We hopen dat we in de toekomst weer wat meer tijd zullen kunnen vrijmaken voor onze webstek, al zal de update-frequentie permanent lager liggen dan het afgelopen jaar het geval is geweest.

Nieuwe recensie: Mauro Bolognini: Husbands and lovers (film)

Een film over een echtpaar, waarvan de vrouw besluit een minnaar te nemen. En er haar echtgenoot alles over te vertellen.

Nieuwe link: International Order of Secular Cybelians

Een heel bijzondere webstek is die van de International Order of Secular Cybelians. Het betreft een groep mensen die een levensstijl aanhangt waarin de vrouw de dominant is. Ze hebben er zelfs een religie van gemaakt. Men sluit onder meer huwelijken, waarin cuckolding een belangrijke plaats inneemt.

Aanpassingen aan het gastenboek

Persoonlijke omstandigheden hebben ons genoodzaakt het gastenboek bij Ejuca te sluiten. Maar we stellen uw reacties buitengewoon op prijs. Daarom hebben we een andere manier gezocht, die ons in staat stelt toch een gastenboek te handhaven. Er kleeft een klein nadeel aan: uw reactie zal niet meer automatisch (en dus direct) aan het gastenboek worden toegevoegd. Wij vinden dat jammer, maar niet onoverkomelijk. Hopelijk bent u het daar mee eens.

08-08-2004:

Nieuwe informatie: Hoe kies je een professionele Domme?

Madame geeft enkele tips en aanwijzingen voor mensen die van plan zijn eens een commerciële Meesteres te bezoeken.

Nieuwe kronkel: Sm en commercie

Madame is een jaartje commerciële Domina geweest. In deze kronkel vertelt zij daarover.

Nieuwe kronkel: Dromenvanger (of: wil de man van onze dromen nu opstaan?)

Iemand vinden, als het voor meer is dan alleen maar seks, blijkt nog niet zo eenvoudig. Zeker niet als je graag een heel speciale man wilt laten delen in je relatie. En al helemaal niet als die relatie niet alledaags is.

Nieuw verhaal: FemDom‑weekend in de Belgische Kempen

dick^{MrsBritta} schreef een verslag van zijn ervaringen op een weekend van de Dominante Dames op Yahoo Groups.

Twee links verwijderd

D/s Webhosting, onze host, heeft ons laten weten dat ze hun activiteiten staken. Ons wordt gegarandeerd dat onze webstek gewoon bij hen kan blijven draaien (net als de andere bij D/s aangesloten websteks), maar ze nemen geen nieuwe opdrachten meer aan en geven geen support meer. Reden om de link naar hun thuispagina te verwijderen (er is toch niets meer te zien). En bovendien een reden om eens te overwegen of we misschien eens een eigen domein moeten gaan nemen. Dat lijkt ons sowieso een goed idee, omdat we vinden dat we best wel een beetje volwassen aan het worden zijn. U wordt op de hoogte gehouden.

Ook de link naar www.bdsm-voor-jongeren.nl is verwijderd. Deze site bestaat niet meer; de nieuwe webstek van deze club is SamariuM.

21-06-2004:

Aanpassingen navigatie

We hebben getracht de navigatie wat te verbeteren. Van verschillende kanten kregen we te horen dat het gastenboek en het forum moeilijk te vinden waren; 'niemand' verwacht dat soort zaken onder het kopje >Contact te vinden. Mensen waren zelfs stomverbaasd toen we ze vertelden dat we wel degelijk een gastenboek en een forum hadden. Daarom hebben we die twee zaken verplaatst en hun eigen plekje gegeven in het hoofdmenu. En nu maar hopen dat het er wat drukker gaat worden ☺.

Verder zijn we van plan naast boeken ook films te recenseren. Daarom is Bibliografie in het hoofdmenu veranderd in >Recensies.

Nieuw verhaal: De dag vooraf

Het was de tweede keer dat mijn liefs minnaar over de vloer kwam. Tot mijn grote vreugde beschreef Madame dit keer eens haar kant van de beleving. Een aanrader. En niet alleen omdat het een mooi stuk is geworden, maar ook omdat het niet zo heel vaak voorkomt dat een dominante het toetsenbord ter hand neemt.

Nieuwe recensie:Anita Phillips: A defense of masochism

Het begint er een beetje op te lijken dat guilty^ onze vaste recensent wordt, en daar zijn we erg blij mee. Dit keer twee recensies van zijn hand. De eerste daarvan betreft een non-fictieboek van Anita Phillips. Zij schreef een pleidooi voor masochisme.

Nieuwe recensie: Jacqueline Carey: De kushiel-trilogie

Voor guilty^'s tweede recensie heeft hij zelfs drie boeken moeten lezen. Het betreft de Kushiel-trilogie, een fantasy-verhaal met veel sm-kenmerken.

04-06-2004:

Nieuwe link: MSN-groep Hoorndragers

Een nog nieuwe groep voor mensen die zijn geïnteresseerd in alle vormen van relaties waarin de man het aangenaam vindt te weten dat zijn vrouw vrijt met andere mannen. Vanzelfsprekend komt ook cuckolding hier ruimschoots aan bod. Een veelbelovende Nederlandstalige groep, van goede kwaliteit, die ik graag aanbeveel.

28-05-2004:

Nieuw verhaal: Een Husband Training

Ter verbetering van zijn dienstbaarheid naar zijn Meesteres Didi, werd john naar een Husband Training van OWK gestuurd. Dit is het verslag van zijn belevenissen tijdens zijn verblijf in Tsjechië.

Nieuwe informatie: OWK, de haalbare droom

Voor wie erg nieuwsgierig is geworden door johns verhaal, of voor wie sowieso benieuwd is naar hoe het daar nu werkelijk zit, een inleiding over OWK. Ook deze inleiding is van de hand van john.

Nieuwe informatie: Spelletjes om het leven van slaven zuur te maken

Van Meesteres Jay kreeg Madame een aantal spelletjes om het leven van slaven zuur te maken. In die artikel, in samenwerking met de redactie van de Kerfstok tot stand gekomen, de spelregels.

Nieuw kronkel: Goed of fout binnen sm

Bestaat er goed en fout in SM? En zo ja, wat is dan goed en wat is fout? Madame laat er haar gedachten over gaan.

Nieuw link: SamariuM

De nieuwe officiële webstek van BDSM voor jongeren van 18 tot ongeveer 30 jaar. Met uitgebreide informatie, een mailinglijst, een chatroom, verhalen en nog veel meer.

Vier nieuwe verhalen van rené

Met het vierde deel, wordt Schets van een droom afgerond. En dat werd tijd ook. Niet omdat ik niet achter het verhaal zou staan (integendeel), maar omdat er al een tijdje twee andere stukken klaarliggen die pas ná publicatie van Schets van een droom het net op kunnen.

Dat zit zo: Mijn lief schreef me een e-mail. Nu ja, eigenlijk kroop ik in haar huid en schreef een e-mail aan mezelf. Deze mail grijpt hier en daar terug op schets van een droom. En dus moest dat verhaal eerst compleet online staan. Een e-mail aan mijn lief is de visie van de Dominante op reeds gepasseerde, en mogelijk voor de deur staande gebeurtenissen.

En dan. Soms wordt de droom door de werkelijkheid achterhaald. En die werkelijkheid blijkt er dan nét even anders uit te zien, dan je had verwacht. Het is dan natuurlijk niet handig de feiten al gepubliceerd te hebben, voordat de droom on-line staat. Soît, hoe beleef je nu als cuckold zo'n avond in het eggie? Daarover gaat Pijn.

Ten slotte een verhaal met een heel ander thema. De worsteling van een onderdanige met zichzelf, tegen de achtergrond van een bijeenkomst van Dominante Dames: Breek me.

14-05-2004:

Nieuw verhaal: Over de grens

Een verslag van john{D}, waarin hij vertelt hoe en waarom hij samen met Madame een flinke grens slecht.

Nieuwe informatie: Een paar scenario's voor rollenspellen

De titel is helder: Madame geeft in het kort enkele ideeën voor rollenspellen.

Nieuwe kronkel: Met dank aan Ron en kitten: een bloemlezing

Eén van de belangrijkste discussieplatforms aangaande SM, is de verzameling mailinglijsten van nl-bdsm.org. Petra schreef een prachtige kronkel naar aanleiding van het overdragen van nl-bdsm.org aan een nieuwe eigenaar.

Nieuwe link: Meesteres Jay

Een commerciële studio in de omgeving van Gent.

01-05-2004:

Nieuw verhaal: Schets van een droom, deel 3

Het vervolg van rené's verhaal over een mogelijke toekomst.

Nieuw informatief stuk: Eenzame opsluiting

Slaaf martin{A} schreef voor ons een helder stuk over eenzame opsluiting.

Forum

Mailen kunt u ons al heel lang. Onze mailing bestaat ook alweer een aardig tijdje. En een kleine maand geleden hebben we een gastenboek toegevoegd. Vandaag wordt Hommage à Madame uitgebreid met nog een andere mogelijkheid tot interactie. Interactie met ons en met andere bezoekers van onze webstek: een forum. We zijn erg benieuwd of ons forum levensvatbaar is.

Nieuw link: Femdom Benelux

Een Yahoo group voor dominante dames uit de hele Benelux. De leden van de groep wisselen ideeën en tips uit en komen regelmatig bij elkaar. Zowel om te praten, als voor speelfeesten. Mannen alleen en vrouwelijke subs worden op deze groep niet toegelaten.

Nieuwe link: Rowena BDSM

Een link naar een commerciële studio.

23-04-2004:

Nieuwe kronkel: Bij ons komen er ook spruitjes op tafel

Wij hebben de perfecte D/s. Elke stap die we zetten veroorzaakt groei, elke dag staat in het teken van onze 24/7. Daar getuigen onze schrijfsels immers van. Toch?

Nieuw informatief stuk: Trampling

Trampling is meer dan zomaar over iemand heenlopen. Burgie vertelt er alles over.

Nieuw verhaal: Oudjaar en een nieuw begin

Een mooi, waargebeurd cuckolding-verhaal van Martin de Vos.

Nieuwe link: Claire van Dams BDSM relatie- en adviesbureau

Bij ons weten uniek in de Nederbelgische SM-scene: een serieus relatie- en adviesbureau. Men biedt onder meer relatiebemiddeling en kennismakingsdiners. Op de webstek is bovendien de nodige informatie te vinden.

Nieuwe link: Miss Nora's literatuurlijst

Miss Nora is een commerciële, Duitse meesteres. In die zin dus niet zo heel interessant voor Hommage à Madame. Wat wel interessant is, is haar opsomming van FemDom-litaratuur, inclusief korte inhoud. De link verwijst naar die opsomming.

07-04-2004:

Vandaag hebben we een gastenboek toegevoegd aan de webstek. Het is te vinden in menu-onderdeel Contact en onderverdeeld in een mogelijkheid tot lezen en een mogelijkheid tot tekenen.

06-04-2004:

Het is iets meer dan een maand geleden dat we mailing 14 de deur uit deden. De reden dat het zolang geduurd heeft voordat u weer iets van ons verneemt, is dat we de volledige site hebben herzien. De lay-out is compleet vernieuwd, de wijze van navigeren eveneens.

We hebben goed geluisterd naar de commentaren die we kregen en hebben dat een belangrijk gewicht gegeven. De meeste aanpassingen zijn op uw verzoek gedaan. Vanzelfsprekend zullen sommigen het jammer vinden dat bepaalde aspecten van de vorige versie vredwenen zijn. Ondergetekende niet het minst. Toch hopen we met de nieuwe versie een stap vooruit te hebben gezet. Al was het alleen maar omdat nu ook met andere browsers dan die van Microsof, de webstek volledig benut kan worden.

Nieuwe kronkel: Het evangelie volgens Lucifer

Dr. Lucifer DeVille geeft op een prachtige manier zijn visie op SM.

Nieuw: Leeswijzer

In dit stuk geeft Madame een toelichting op onze webstek.

Nieuw: Sitemap

De nieuwe versie van Hommage à Madame biedt ook een sitemap. Handig voor een snel, volledig overzicht van wat we allemaal te bieden hebben.

Nieuw: The making of Hommage à Madame

Ook direct gerelateerd aan de overgang van versie drie naar versie vier, is The making of Hommage à Madame. We vonden het leuk de ontstaansgeschiedenis van onze webstek met u te delen. Dat hebben we dus ook gedaan.

24-02-2004:

Dit keer hebben we zelf weer eens het toetsenbord ter hand genomen. Dat wil zeggen eigenlijk is het een continu proces – een stuk wordt meestal niet in één keer geschreven en we hebben nog een behoorlijk aantal verhalen, kronkels en informatieve teksten liggen die pas in een later stadium geschikt zullen zijn voor publicatie, omdat we ze nog niet 'af' vinden –, maar uit dat proces zijn nu een verhaal en een informatief stuk ontluikt.

Nieuw informatief stuk: Van streel- tot geselzweep

Welk soort zwepen is er? Hoe hard sla je met een zweep, en waar sla je wel of niet? Madame geeft de antwoorden.

Nieuw verhaal: Schets van een droom, deel 2

Het tweede deel van het verhaal over een mogelijke toekomst.

We zien hier een andere reden waarom verhalen die al wel af zijn, nog niet op de webstek worden gepubliceerd soms worden verhalen gebruikt in bladen als De Kerfstok of Massad. Zulke bladen willen vanzelfsprekend de primeur; het is niet leuk als het verhaal al op internet te vinden is, wanneer je blad nog niet eens bij de drukker ligt. Deel 3 van Schets van een droom is al lang geschreven. Wie niet nog een paar maanden wil wachten om het op onze webstek te kunnen lezen, kan het vinden in de eerstvolgende Kerfstok.

03-02-2004:

Vanwege enorme drukte heeft het even geduurd, maar hier is 'ie dan de nieuwe update van Hommage à Madame. We hebben maar liefst vier nieuwe verhalen en één nieuwe link. De verhalen zijn allemaal van de hand van derden en we zijn er erg blij mee dat zoveel mensen hun teksten aan ons toevertrouwen.

Nieuw verhaal: Angel

Embee verrast ons met twee mooie verhalen. Het eerste verhaal speelt in een mysterieuze sfeer. Het gaat over twee dames op stap.

Nieuw verhaal: Een proces

Een man vertelt over zijn domina haar spel met een ander en zijn gevoelens daarbij. Een prachtig verhaal van Embee.

Nieuw verhaal: De kuisheidsgordel

Een oud, maar schitterend verhaal over een vrouw wier man voor een moeilijke keuze gesteld wordt. Van D. Glenn Arthur jr, in een mooie vertaling van excolo{S}.

Nieuw verhaal: Vincent op bezoek

Een spannend verhaal van Laurenz, met een cuckolding-thema.

Nieuwe link: Wives considering cuckolding hubby

Een Yahoo groep voor vrouwen die hun man cuckolden of overwegen dat te gaan doen. Ook serieuze, in cuckolding geïnteresseerde mannen, zijn welkom op dit gemodereerde forum. Zeer aanbevelenswaardig, met name voor dames.

16-01-2004:

Nieuw verhaal: Het slaaptekort of mijn pijnlijke tepels

Wat als je na een drukke dag ontzettend verlangt naar een degelijke nachtrust en je Domme heel andere plannen heeft? Een prachtig verhaal van gentlesub.

Nieuwe kronkel: Rekeninghoudend rekenen

Het kan zo nu en dan verdomd lastig zijn te bepalen waar de grens ligt hoe vaak kan men slaan? Odalisque ontwikkelde een methode om dat te bepalen.

30-12-2003:

Nog net voor het nieuwe jaar werd onze webstek weer een stukje uitgebreid. Dat biedt ons, naast het u verwittigen van deze uitbreiding, de gelegenheid u een bijzonder prettige jaarwisseling te wensen ☺.

Nieuw verhaal: Schets van een droom, deel 1

Hoe zou de toekomst eruit kunnen zien? Wegdromend probeer ik er een beeld van te schetsen. Het is een verhaal in delen; dit keer (uiteraard) deel 1.

Nieuwe link: L'encyclopédie interactive du BDSM (internet archive)

Voor wie de Franse taal machtig is, is L'encyclopédie interactive du BDSM een aanrader. Het is een webstek van het type 'voor SM'ers, door SM'ers'; belangstellenden schrijven een informatief stukje over een bepaalde term uit de SM en zo groeit gaandeweg een heuse encyclopedie.

Nieuwe link: Elise Sutton's

Elise Sutton is een naam die veel opduikt in de Amerikaanse FemDom-scene. Haar webstek is interessant en de moeite van een bezoekje zeker waard.

19-12-2003:

Nieuw: Tips om je slaaf te vernederen

Een uitgebreide selectie tips ter vernedering van uw slaaf, van de hand van Madame.

Nieuw verhaal: Peter

In mijn zoektocht naar een minnaar voor mijn lief, vond ik een man met een prachtige penis. Enkele dagen later lag ik met hem in bed …

Nieuwe link: De kerker

De Kerker is een algemene sm‑site met onder meer informatie en verhalen. Erg leuk gevonden zijn de recepten (brandnetelsoep, strokentaart, gebondeerd vlees).

05-12-2003:

Nieuwe kronkel: Haar spelletje

Waar ik cuckolding vooral had gezien als een spannend spel, realiseerde ik me ineens dat het geen spelletje meer was.

Nieuw verhaal: Het paard

Het leuke van verhalen van derden is dat er ook eens geschreven wordt over thema's die we zelf niet snel zouden gebruiken. Slaaf vogelman beschreef een pony play.

Nieuw: een overzicht van de laatste wijzigingen

De laatste wijzigingen worden vanaf nu ook op de webstek vermeld. De tekst is dezelfde als die, die we in onze mailing aanbieden. Zo krijgen wij (en u) een leuk overzicht van de groei van Hommage à Madame.

22-11-2003:

Nieuwe kronkel: CB

Toegegeven, hij past niet helemaal in Hommage à Madame, gezien het feit dat het vooral gaat over stoute Dominante mannen die het op hun heupen hebben. Maar we vonden de kronkel zo leuk dat we hem toch opgenomen hebben. Waar het over gaat? Het gaat over de geschiedenis van de kuisheidsgordel en Skylen schreef het.

Nieuwe recensie: Charlotte Caron: De vlucht

Guilty heeft ons verblijd met zijn tweede recensie. Gezien de waardering die hij geeft, een boek dat we toch maar eens moeten lezen.

Nieuwe link: Femdom.startbewijs.nl

Madames eigen linksverzameling.

08-11-2003:

Madame's boodschappenlijstje

Dit keer een nieuw stukje van Madame. SM met huis-tuin-en-keuken-spulletjes.

30-10-2003:

Dienen versus gehoorzamen

Dit keer een informatief stuk van Madame. Dienen en gehoorzamen lijken, oppervlakkig gezien, veel op elkaar. Maar er is een wereld van verschil.

16-10-2003:

Nieuw verhaal: Slaaf vogelman

Een primeur voor slaaf vogelman: hij is de eerste derde die verhalen schreef voor onze webstek. In het eerste verhaal beschrijft hij een spel met Madame.

Nieuw verhaal: Het perspectief van Madame

Het tweede verhaal van slaaf vogelman. En het is een prachtig verhaal. Het is geschreven vanuit het perspectief van Madame.

Nieuw: Lessen voor de likslaaf

Veel onderdanigen vinden het fijn een Domme (ook) seksueel te dienen. Beffen is dan een heerlijke bezigheid. Maar hoe doe je dat nu op een goede manier? Madame schreef een informatief stuk waarin ze één en ander onder de loep neemt.

Nieuw: Over derden in je relatie

Een kronkel van rené over SM en polyamorie.

Nieuwe link: SM-Paradise

Een link naar een SM-huis in Breda.

09-10-2003:

Nieuw: Spreekwoorden uit de BDSM-wereld

Een aantal bekende spreekwoorden en gezegden, in verbeterde versie.

Nieuw: De slaaf als deurmat

Een echte slaaf is niets, heeft niets en wil niets. Hij heeft maar één doel in het leven: zijn Meesteres te dienen. Toch?

Nieuw: Dresscode

Over de zin en onzin van dresscode's.

25-09-2003:

Nieuw: Spelen met kaarsen

Madame schreef een informatief stuk over het spelen met kaarsen.

Nieuw: Het martelen van penis en ballen

Ook van de hand van Madame een stuk over één van haar favoriete bezigheden 'alles' over het martelen van penis en ballen, ook wel CBT genoemd. Madame houdt zich aanbevolen voor aanvullingen.

Nieuwe boekbespreking: Ingrid Füller: Minnaars

In het kader van cuckolding is het wellicht interessant eens iets te lezen over vrouwen en hun minnaars. Ingrid Füller schreef er een boek over en rené las het.

Nieuwe link: Dominante Dames op Yahoo Groups

Dominante Dames is een group op Yahoo en is van, voor en door dominante vrouwen. Zeer aanbevelenswaardig voor de doelgroep. Ga naar Links om de link te vinden.

18-09-2003:

Nieuw verhaal: Mijmering

Onze interesse in cuckolding is u ongetwijfeld bekend. Maar hoe voelt dat nu, je vrouw zien vrijen met een ander? Wat gaat er door je heen? De afgelopen dagen heb ik er veel over lopen mijmeren en die mijmering heb ik opgeschreven. Ik heb het verhaal ook naar de hoofdlijst van nl-bdsm.org gestuurd.

11-09-2003:

Nieuw verhaal: Sissy

Afgelopen maandag was een spannende dag, waarin we de eerste stappen hebben gezet in sissyfication. Ik heb er een verhaal over geschreven en dat verhaal is nu gepubliceerd op onze webstek.

Nu ook een uitgekleede versie

Hommage à Madame was tot voor kort eigenlijk alleen te bekijken in een resolutie van ten minste 1024 x 768, in een browser die geschikt is voor frames en op een PC die geen moeite heeft met Javascript. Deze instellingen zullen ook altijd de basis zijn voor onze webstek; we vinden de vormgeving die we gekozen hebben te mooi om concessies te doen ten behoeve van mensen die niet willen of kunnen voldoen aan die minimale eisen.

Echter, het is natuurlijk wel jammer dat men niet of met veel moeite kennis kan nemen van de inhoud van de site. Daarom hebben we in de afgelopen dagen een uitgekleede versie gemaakt: Hommage à Madame zonder poespas, geschikt voor lagere resoluties. In deze uitgekleede versie hebben we de vormgeving echter gelaten voor wat die was.

Er zijn nu dus twee versies van Hommage à Madame beschikbaar: de versie zoals die al bestond en een uitgekleede versie. We hopen daarme voldoende tegemoet te zijn gekomen aan mensen die geen 1024 x 768, frames en/of Javascript hebben.

Valid HTML 4.01 Strict Valid CSS!