Hoe sletje een slaafje werd

het vervolg op Hoe sletje een sletje werd.

Woensdag.

Na een lange werkdag zitten we achter de pc. Het diner is genuttigd en de kinderen liggen in bed. Het zijn de meest kostbare uren van de doordeweekse dag. Mijn lief is wat aan het chatten en wandelt een beetje door het www. Ik werk aan mijn homepage. De eerste opzet is bijna klaar en ik sta op het punt te publiceren.

Op een gegeven moment stoot ze me aan. Op BDSM‑Zolder staat een posting die me volgens haar erg zal interesseren. En dat deed 'ie inderdaad. Iemand vraagt of lezers van het forum bekend zijn met het begrip 'cuckolding'. Cuckolding staat, aldus de posting, voor een lifestyle waarin van een gehuwd stel de man verplicht wordt te accepteren dat zijn vrouw volledige seksuele vrijheid heeft, terwijl hij zelf haar volledig trouw is. In een FemDom‑relatie kan deze manier van leven natuurlijk uitstekend worden gebruikt voor allerlei vormen van vernedering, onderdanigheid en meer van die leuke dingen. Mijn lief weet al heel lang dat ik enorm opgewonden word als zij seks heeft met een andere man. We hebben daar al heel wat gesprekken over gevoerd en er ook voorzichtig wat mee geëxperimenteerd. Door die experimentjes weet ik inmiddels dat ik niet alleen de gedachte leuk vind. Sterker; de werkelijkheid is nog oneindig veel opwindender. Het doet me zo veel dat ik al vaak heb gepolsd naar mogelijkheden in die richting.

Ik ben niet compleet naïef. Ik weet heus wel dat ik lang niet de enige man zal zijn die ernaar verlangt te weten, te zien, dat zijn vrouw bij een andere man is. Maar verder dan dat is het nooit gekomen. Pratend met anderen ben ik nimmer veel verder dan enig beredeneerd begrip gekomen. In het algemeen zijn reacties van mensen (en dan voornamelijk onbekenden) erg negatief: je bent gek en weet je wel hoe gevaarlijk dit is?! Erg veel gelezen heb ik er ook niet over. En dan is er deze posting op de Zolder. Mijn lief en ik pakken er eens een zoekmachine bij en ontdekken dat er best wat over cuckolding te vinden is. Met name van de The Cuckold's and Cuckolder's Guide van een zekere Paul ben ik erg onder de indruk. Paul schrijft erg helder over zijn lifestyle. Ik vreet elke zin en bij de meeste daarvan ervaar ik een heerlijk gevoel van herkenning en erkenning. Dit ben ik! Dit ben ik helemaal! Zenuwen gieren door mijn lijf. Terwijl ik de site met mijn lief bespreek, word ik steeds heser van de opwinding. Het tintelt van teen tot kruin, ik beef en mijn bewegingen worden loom. En ik begin te zweven. Mijn fantasie slaat op hol; allerlei beelden schieten door m'n hoofd. De mogelijkheden zijn ontelbaar.

Wat me bijzonder aanspreekt is het idee dat je vrouw niet alleen bij de ander is maar, waar het de seks betreft, de vóórkeur geeft aan die ander. Ik merk dat mijn lief niet helemaal koud wordt van Pauls verhaal. Ook zij ziet mogelijkheden. En dat windt mij weer extra op. Zozeer dat ik uiteindelijk zo ver weg ben dat ik weet dat ik alles voor haar zal doen. We besluiten er eens rustig over na te gaan denken en vooral veel, heel veel over te praten.

En ja, ze weet hoe moeilijk het voor me is, maar nee, met haar vrijen mag ik niet en masturberen evenmin. De prijs voor het hoertje …

Donderdag.

De gedachte aan cuckolding is niet uit te bannen. Vanaf het moment dat ik wakker word heeft het een centrale positie in mijn overpeinzingen. Werken is amper mogelijk, autorijden gaat nog wel. Ik ben de hele dag aan het zoeken, lezen en schrijven. Ik mail veel naar mijn lief. Het verlangen groeit. Ik wil er heel graag met haar over praten maar dat zal vandaag niet meer lukken; vanavond zal ze bij DS zijn. Die afspraak staat al een dikke week en het zou niet erg leuk zijn om hem op zo'n korte termijn af te zeggen. En dus zal het tot morgen moeten wachten.

Ik haat het als mijn lief een avond weg is. Helemaal wanneer ze ook elders overnacht. Mijn lief is mijn leven en ik heb haar het liefst zoveel mogelijk bij me. Vanavond zal het extra zwaar zijn. Juist vanavond was ik graag dichtbij haar geweest. Maar ach, die avond kom ik ook wel weer door. En vrijdagavond, wanneer ik haar weer in mijn armen kan nemen, zal het gevoel van geluk alleen maar groter zijn. En dat is ook wel weer lekker.

's avonds heb ik wat afleiding gezocht in werken aan mijn website. Ik heb een apart hoekje gemaakt voor cuckolding en genoten van verhalen van anderen. Ben ook nog even op irc geweest en ook dat was leuk. In mijn achterhoofd was mijn lief steeds aanwezig. En het masturbatieverbod waar ik natuurlijk ook nog altijd van mocht genieten. Tegen een uur of acht kwam er een telefoontje dat me helemaal gek maakte. Mijn lief was bij DS en ze hadden het erg naar hun zin. Ze hadden wat gespeeld. Tijdens het spel had hij een mooie erectie gekregen en de combinatie van het spel, zijn erectie en de afgelopen dagen had haar in een behoorlijk opgewonden staat gebracht. Terwijl mijn lief me belde stond DS onder de douche. Hij had opdracht gekregen terug te komen met eenzelfde erectie als die waarmee hij vertrokken was. Ze wist zeker dat ze hem zou gaan neuken. En toen ze dat had gezegd hing ze op.

Ik was in alle staten. In een fractie van een seconde gierde het weer door mijn hele lijf en ik begon weer te zweven. Ik stond in brand. Nooit eerder heb ik de opwinding ervaren die ik dat moment ervoer. Ik was jaloers en die jaloezie wond me op. Weten dat ze zo ver met DS zou gaan deed me pijn en die pijn wond me op. Het was verschrikkelijk moeilijk mijn geslacht met rust te laten. Niet mogen masturberen … het wond me alleen maar nog veel meer op. Ik sloot de pc af en ging naar bed. Daar heb ik nog een hele tijd liggen denken aan wat er enkele tientallen kilometers verderop aan de gang was. Wanneer zou ze hem nemen? Hoe zou ze het doen? Zou ze een lekker orgasme hebben? Zou ze denken aan mijn wanhoop en er daardoor extra van genieten? Misschien zou ze me wel bellen en me verplichten te luisteren terwijl zij neukten. Het telefoontje kwam niet en uiteindelijk viel ik in slaap.

Vrijdag.

Ik voelde me goed. Ik werd wakker en wist dat de kwelling bijna voorbij was. En de zon scheen door het zolderraampje. En ik had goed geslapen (iets meer dan negen uur). Het zou een loodzware dag worden want ik zou mijn lief nog een aantal uren moeten missen. Maar de nacht was voorbij en er was zicht op onze hereniging, die avond. En daar keek ik nu al smachtend naar uit.

In de loop van de ochtend word ik gebeld door mijn lief. Ze vertelt dat er de vorige avond heel wat is gebeurd. En ja, ze heeft DS inderdaad geneukt. Ze gunt me wat details en ik sta weer in vuur en vlam. Kriebels door mijn hele lijf. Verdriet, jaloezie, verlangen, lust. Heel erg heftig. Ik zweefde weer. En ik wilde zo verschrikkelijk graag masturberen en tegelijk was ik zo ontzettend blij dat het niet mocht: dit gevoel wilde ik graag vasthouden en als ik zou masturberen zou het wegebben. Toen ze me vertelde dat ik, als ik heel braaf zou zijn, het gevulde condoom van haar zou krijgen kwam ik bijna klaar. Dat was althans het gevoel dat ik op dat moment had. Ik ben mijn lief enorm dankbaar voor de gevoelens die ze bij me weet los te maken. Ik denk dat ik hier verslaafd aan zou kunnen raken. Kun je het geloven? Verslaafd aan de cocktail van emoties en gevoelens die ik ervaar als mijn vrouw een ander neukt … Ik denk dat ik inderdaad een sletje ben … Maar hoe dan ook háár sletje.

De rest van de dag gaat traag voorbij. Regelmatig zit ik te trillen achter m'n toetsenbord, eten lukt nauwelijks. Roken wel. Dat gaat een beetje te goed. Ik begin het idee te krijgen dat mijn lief het idee van cuckolding steeds leuker begint te vinden. Ze geniet heel duidelijk van mijn wanhoop en verlangen. Ze geniet van de macht die het haar geeft. En ze geniet van de ongelijkheid: zij mag wel en ik niet. En ze geniet omdat ze weet dat ik geniet. Mijn verlangen naar serieuze cuckolding blijft groeien …

Als ik eindelijk bij DS arriveer is hij juist thuisgekomen. Mijn lief staat onder de douche. Dat doet pijn. Ik heb weer fikse boetes geriskeerd omdat ik zo snel mogelijk bij haar wilde zijn. Bovendien had ik haar zo graag willen ruiken. Ik had zo graag de seks geproefd. Mijn lief kent me en mijn lief wist dat ik haar heel graag had besnuffeld. En dat was precies de reden geweest dat ze had gedoucht: de seks van gisteren was mij niet gegund. Die was van haar en van DS. Een steek ging door m'n lijf en andermaal stond ik in brand. Waarom voelt die pijn zo heerlijk? Waarom word ik er zo enorm geil van?

We knuffelen veel, ik laat DS mijn homepage zien en laat hem kennismaken met cuckolding. Ik vind dat hij vooral Pauls site moet bekijken omdat 'ie daar veel over mij te weten kan komen. Na een uurtje of wat gaan we richting huis. DS komt natuurlijk mee; sinds we DS kennen is hij in de weekends vaker wel dan niet bij ons. En dat is heel fijn. DS past perfect in onze relatie. Het gaat allemaal heel natuurlijk en vanaf het begin heeft het erg goed gevoeld.

Hoewel we van plan waren een avondje te gaan stappen zijn we toch maar thuis gebleven. Toen ik uit de douche kwam zijn we gedrieën in ons zolderkamertje terechtgekomen en daar hebben we een tijdje gezellig liggen kletsen. De sfeer was broeierig. Natuurlijk is er veel gesproken over seks, sm, liefde en vertrouwen. En zoals dat zo vaak gaat, kwam van het één het ander. Terwijl ik de opwinding bij mijn lief probeer te verhogen, word ik zelf ook weer verschrikkelijk geil. In de staat waarin ik al een paar dagen verkeer, is dat natuurlijk niet meer zo'n prestatie. Mijn lief wil niet dat ik haar een orgasme bezorg. Ze vraagt me Tarzan te gaan schoonmaken. Met mijn linkerhand neem ik de hand van DS en schuif twee van zijn vingers over mijn rechter wijs- en middelvinger. Terwijl hij mijn ritme overneemt trek ik langzaam mijn vingers terug. Ik pak Tarzan en verlaat de kamer. Als ik nog even omkijk geniet ik van het beeld van DS met mijn lief. Ik loop de trap af, was en droog Tarzan en kom weer naar boven. Al die tijd hoor ik mijn lief genieten en ik geniet mee. Als ik het zolderkamertje weer binnenkom, zie ik haar krachtig haar heupen omhoog duwen. DS' vingers doen hun werk goed. Mijn penis klopt en er giert weer van alles door mijn lijf.

Mijn lief vraagt om Tarzan en mijn lief krijgt Tarzan. Terwijl ze een orgasme bereikt, heb ik de grootste moeite van mijn eigen geslacht af te blijven. Het verlangen is groot. Zo enorm groot dat ik er weer van overtuigd ben dat ik alles voor haar zal doen. Ze kruipt in DS' armen en knijpt me af en toe plagerig in een tepel. Ik zit op handen en knieën, mijn penis priemt vooruit en mijn lief maakt de nodige opmerkingen over hoe erg haar sletje wel niet is. Ik smeek en smeek haar te mogen klaarkomen. Maakt niet uit hoe.

 

Terwijl ik tracht mijn geilheid nog enigszins in bedwang te houden, begint mijn lief DS een beetje te plagen. Wat hij ervan zou vinden als het sletje hem zou pijpen. DS wordt nerveus en het sletje gek van lust. Net als een week geleden begin ik ook nu weer de lucht te neuken. Ja, sletje wil wel, concludeert mijn lief. En ze heeft gelijk; sletje wil alles wel. Als hij maar mag klaarkomen. En dus mag sletje DS pijpen. Maar wel alles doorslikken.

Ik stort me op de mooie penis van DS en begin gulzig aan m'n werk. Ik geniet van de geur, geniet van het zoute voorvocht, geniet van dat orgaan in mijn mond en tracht hem regelmatig helemaal naar binnen te krijgen. En natuurlijk neuk ik de lucht. Ik ben zo verschrikkelijk geil dat ik begin te kreunen en te grommen. Mijn lief complimenteert ons regelmatig met de prachtige voorstelling. Na een tijdje spuit DS zijn zaad in mijn keel. Het is zowel voor hem als voor mij de eerste keer. Ik moet kokhalzen maar slik net op tijd om klaar te zijn voor de volgende golf. Als de stuiptrekkingen van zijn penis zijn afgenomen lik ik zijn eikel mooi schoon. En ik smeek mijn lief ook te mogen klaarkomen. Wat ik ervoor over heb, vraagt ze weer. Ik begin die vraag te haten. Omdat zij ook wel ziet dat ik inmiddels ver over het randje ben, staat mijn lief me toe haar te neuken. Met condoom en op voorwaarde dat ik dan tot woensdagavond weer niet meer mag. Al voordat ik ja heb gezegd zit ik in haar. En al na een paar stoten kom ik klaar. Grommend, schreeuwend, vloekend, huilend; ik weet niet meer precies wat ik heb gedaan maar ik weet wel dat het fantastisch was. Wat een bevrijding! De grootste opwinding was er even af, maar mijn permanente staat van opwinding was er niet mee geblust. Ik denk dat ik daarvoor minstens vijf keer had moeten kunnen klaarkomen. En nu mag ik dus weer niet tot woensdag …

Zaterdag.

Na het avontuur van de vorige nacht waren we, onbedoeld, al snel in slaap gevallen. Mijn lief veilig tussen DS en mij in. Ons bed heeft helaas niet de omvang van een lits‑jumeaux. Daardoor werden DS en ik enigszins geradbraakt wakker maar mijn lief had heerlijk geslapen. En da's toch het belangrijkste, niet?

We zijn nog een hele tijd lekker op bed blijven liggen en ons lekker vroeg gaan voorbereiden op een Tarzan in Amsterdam. Hoewel ik natuurlijk ruim te oud ben voor zo'n feest, mogen mijn lief en ik reglementair toch mee via DS. Zij is immers zijn Domme. En hoewel DS en ik niet meer van elkaar zijn dan vrienden is de driehoeksverhouding zo sterk dat we echt bij elkaar horen. Voelt erg goed.

DS is vandaag trouwens DP geworden (handig, hè, met initialen werken ⚇). De sfeer blijft broeierig. Over en weer worden grapjes gemaakt over wat er vanavond allemaal zou kunnen gebeuren. Eén ding weet ik inmiddels zeker: ik zal de hele avond aan mezelf moeten refereren in de derde persoon. 'Het sletje wil graag een glaasje sinas'. Zoals altijd als we op pad gaan, besteden we extra aandacht aan ons uiterlijk. Er wordt driftig geschoren, gewassen en opgemaakt. Madame besluit dat ze me maar beter kan beschermen tegen al te veel erotische gevoelens: ik moet mijn penistuigje aantrekken.

Mijn penistuigje is een koker waar de penis en ballen in gaan. Zolang de penis klein blijft is er niets aan de hand. Maar elke druppel bloed die teveel is duwt de huid tegen een aantal gemene prikkertjes aan. Een heerlijk niet‑lekker gevoel. Met als gevolg dat het bloed zich razendsnel terugtrekt.

 

De rit naar Amsterdam is plezierig. Maar ook moeilijk als ik andermaal te horen krijg waar sletje zoal voor gebruikt zou kunnen gaan worden. De avond verloopt ontspannen. Erg veel heftigs gebeurt er niet. Het lukt me aardig in de derde persoon te blijven praten, al heb ik ook periodes waarin ik de ene fout na de andere maak. Madame nodigt mij uit mijn belevenissen bij het hoertje te vertellen en dat zorgde natuurlijk voor de nodige hilariteit. Ik voel me enigszins beschaamd maar moet bekennen dat het toch eigenlijk best wel een grappig verhaal is.

De avond kent voor mij twee hoogtepunten. De eerste is als mijn lief een erg mooi meisje op de mond kust. Heel liefjes maar vol vuur. Ze is deze avond sowieso heel flirterig. De afgelopen dagen hebben haar duidelijk goed gedaan; ze is in haar element. Ik geniet als ik naar haar kijk. Wat een vrouw. Wat een geweldige vrouw. Wanneer ze me vertelt van de interesse van een bepaalde man spits ik m'n oren. Het is een aantrekkelijke man en dat vindt mijn lief ook. Helaas is hij bezet en hartstikke trouw. Toch begint mijn hart als een razende tekeer te gaan. De opwinding is zo groot dat zelfs de prikkertjes mijn penis niet direct in het gareel krijgen. Bij het afscheid, een paar uur later, zie ik mijn lief en hem elkaar stevig knuffelen. Het is een heerlijk pijnlijk gezicht; mijn liefs buik stevig tegen de zijne gedrukt. Haar armen om hem heen, de zijne om haar. Ze kussen. Heel even denk ik dat hij haar mond zoekt en een steek gaat door mijn maag. Ik ben verschrikkelijk jaloers, maar hoop dat er een intieme tongzoen zal volgen. Het tuigje helpt geen bal meer: mijn penis perst zich in de prikkertjes en ik kom er bijna van klaar. Helaas (of gelukkig) net niet helemaal. De tongzoen blijft uit en ik merk dat ik opgelucht en teleurgesteld tegelijk ben. Ik begin een beetje te begrijpen waarom een masochist de zweep zo lekker kan vinden. Ik ben ook een masochist. Het verschil is dat ik niet kick op lichamelijke pijn maar dat ik ga zweven van geestelijke pijn. Die jaloezie, die pijn van haar buik tegen de zijne te zien, die afschuw van de verwachte tongzoen: het maakt me grenzeloos geil. Ik zweef. En het voelt heerlijk. En ik besef andermaal dat ik verslaafd aan het raken ben aan dit gevoel.

Wanneer we het feest verlaten, vertrekken we naar A voor één van zijn wereldberoemde after party's. Het is er gezellig, maar ik mis de helft. Ik ben te vol van wat er tussen mijn lief en haar mooie man gebeurde. Ik blijf zweven. Elke hint in de richting van mijn lief met een ander doet me sidderen. Ik ben enorm blij dat ik lekker mijn hoofd in haar schouders kan leggen en dat ze me zachtjes door mijn haar streelt. Gelukkig mag mijn penistuigje nu af. De prikkertjes hebben duidelijke putjes achtergelaten in de huid maar gelukkig is er niets door de huid heen gegaan.

De thuisreis verloopt uiterst moeizaam. Ik voel me niet capabel om te rijden, maar omdat ik de enige ben in ons gezelschap met een rijbewijs zit er weinig anders op. Ik merk dat mijn zicht beperkt is – alles is een beetje wazig – en dat ik traag reageer. Op de snelweg durf ik niet boven de 100 te komen. De mist helpt ook al niet. Er zijn stukken weg waar ik het eng vind 80 te rijden. Als ik al na een kilometer of tien merk dat ik mijn stuur niet meer recht kan houden, de hele rijstrook gebruik en er zelfs af en toe een beetje overheen ga, vind ik het genoeg. Ik besluit bij de eerste gelegenheid van de weg te gaan. Gelukkig is het een benzinestation en gelukkig is het dichtbij.

Ik parkeer de auto en leg mijn hoofd op het stuur. Ik blijf zweven. Ben helemaal overstuur en weet niet goed wat te doen. Eigenlijk willen we graag naar huis maar het is natuurlijk wel de bedoeling dat we daar ongeschonden aankomen. En doorrijden zou onverantwoord zijn. Gelukkig komt mijn lief met de oplossing. Ze zegt dat ik moet masturberen. Ik kijk haar wazig aan en het duurt een tijdje tot het tot me doordringt wat ze precies heeft gezegd. Het is nog geen woensdag. Ik vraag me af of ik me niet gewoon moet proberen te concentreren en te zorgen dat ik de dingen die ik voel in bedwang houd. Maar ik realiseer me dat dat erg moeilijk zal zijn. Ik open mijn broek en begin aan mijn opdracht. Al snel ben ik als een gek bezig en het voelt enorm goed. Als mijn lief zachtjes de naam van haar mooie man fluistert, explodeer ik. En even later vraag ik me af waar dit alles ons zal brengen. Als zulke relatief kleine gebeurtenissen mij al zo kunnen opjagen, hoe moet het dan wel niet zijn als ik echt haar cuckold word?

Ik begin een beetje terug te komen in de wereld en begin te kokhalzen. Gelukkig kan ik alles binnenhouden, maar makkelijk gaat dat niet. De spanning zoekt een uitweg en minutenlang moet ik me concentreren op niet‑overgeven. Het lukt me en langzaam maar zeker, geholpen door enkele slokjes sinas (we hebben vaak een fles in de auto), zakt het gevoel weg. De opwinding is bij lange na niet verdwenen maar het extreme is eraf. Ik acht mezelf in staat de rit te vervolgen. Het kost me nog drie pauzes voordat we thuis zijn. Na een uurtje of twee zijn we dan eindelijk thuis gearriveerd en we duiken direct in bed.

Zondag.

Het zal een korte dag worden. We ontwaken pas als het alweer bijna avond is en nemen uitgebreid de tijd om na te genieten van de vorige avond en nacht. Ik sta op om wat verder te werken aan mijn website. Mijn lief blijft samen met DP in bed liggen. Het is fijn voor die twee om ook eens een paar uurtjes zonder mij door te brengen.

Als ik me na die paar uurtjes in het gesprek meng, vindt DP al snel dat het zijn beurt is te vertrekken. Mijn lief en ik worden intiem. We bespreken de afgelopen dagen. We hebben een diepgaand gesprek over onze relatie, over cuckolding, over sletje. En komen tot de conclusie dat ik langzaam maar zeker Madame's slaafje aan het worden ben. Ik vertel haar dat ik me daarvan bewust ben. Al een hele tijd. En dat ik ervan geniet. Ze weet het. Net zoals ik het al een tijdje weet, weet zij het ook al een tijdje. Ach, volgens mij weet de hele wereld het al een tijdje. Het heeft alleen even geduurd voordat ik klaar was om er ook die naam aan te geven.

In elkaars armen gelegen mijmeren we wat over ons verleden en over onze toekomst. Ik zal haar slaafje zijn. Op een dag zal ik waarschijnlijk haar collar dragen. En met trots. Ik ben bang. Bang voor de vrijheid die ik inlever. Bang voor wat me te wachten staat. Bang omdat ik niet weet of ik het zal aankunnen. Maar ik voel me ook zielsgelukkig. Zielsgelukkig dat deze fantastische vrouw mij heeft gekozen. Zielsgelukkig dat ze mij is getrouwd. Zielsgelukkig dat we een heerlijke relatie hebben opgebouwd. Zielsgelukkig met het avontuur dat ons leven samen is. Ik ben bang maar ik voel me goed. En ik heb heel veel zin in onze toekomst samen. Zij ook. Het is te lezen in haar ogen.

Die avond lik ik haar nog twee keer naar een hoogtepunt. Het is vreselijk moeilijk omdat ik zelf niet mag. Ik huil. Ik weet dat ze nu hard voor me zal zijn. Al twee keer eerder heeft ze me verlichting gegund terwijl dat niet de bedoeling was en ze zal het geen derde keer doen. Ik ben haar er dankbaar voor. Ik geniet van haar genot. En van het leven. Dit leven. Dit … LEVEN. 's avonds brengen we DP naar huis en rijden we nog een keertje naar Utrecht. We genieten van de rit zoals we vaak genieten van een rit samen in de auto. Maar vanavond is extra bijzonder. Vanavond ben ik haar slaafje geworden.

Maandag.

Mijn lief heeft een CAO‑dag en kan lekker uitrusten van een heftig weekend. Ik moet helaas op pad. Ik kus mijn lief en geniet van wat ik zie: ze glimlacht in haar slaap. Ik ben weer verliefd op haar. Volgens afspraak bel ik haar rond twaalf uur wakker. Ze zegt me op te hangen en over een paar minuten terug te bellen. Ondertussen zal zij Tarzan schoonmaken. Ik hang op en weer begint het te gieren. Ik realiseer me dat ik nu al meer dan een week onafgebroken in staat van opwinding ben. Dat er maar een klein zetje nodig is om me weer te doen zweven. Ze speelt met me en we genieten er allebei enorm van.

Als ik haar na een paar minuten weer bel, hoor ik Tarzan zoemen. En als het gezoem gedempt wordt weet ik wat er aan de andere kant van de lijn gebeurt. Ik hoor haar en ik zweef weer. Later op de dag krijg ik een mailtje waarin mijn lief me vertelt dat ze na mijn telefoontje nog een keer van de diensten van Tarzan gebruik heeft gemaakt. En weer zweef ik. Ik wil zo graag klaarkomen. Weet dat ik makkelijk naar het toilet zou kunnen gaan en de hand aan mezelf zou kunnen slaan. Maar ik wil dat niet doen. Ik heb al een keer een belofte aan haar gebroken en dat zal me nooit meer overkomen. Toch zal ik blij zijn als ik straks mijn kuisheidsgordel heb. Dan kan ik niet meer al zou ik willen …

© René, april 2002.

Laatste wijzigingen

14-09-2017:

Nieuwe versie

Bijna op de kop af tien jaar is er niets meer gewijzigd aan Hommage à Madame. En dus was de webstek ondertussen technisch zwaar verouderd. Tegenwoordig browsen velen het internet met hun mobiele telefoon. Tien jaar geleden kon je met zo'n ding, naast bellen, hooguit een sms'je versturen of ontvangen. Tijd dus voor een nieuwe versie!

Versie 6 van Hommage kunt u nog niet met enig fatsoen op uw mobieltje bekijken. De nieuwe versie is nog altijd gemaakt met het oog op de desktopomgeving. Echter, door gebruik te maken van moderne(re) technieken is er wel de basis gelegd voor een versie die geschikt is voor kleine schermpjes als die van de mobiele telefoon. Nu de desktopversie klaar is, ga ik me daar dan ook op richten. Het zal geen tien jaar duren voordat versie 6.1 gereed is ☺.

Zoals ook met versie 3 en versie 4 is gebeurd, is versie 5 nu bevroren. Wanneer dat u belieft, kunt u deze bevroren versie nog eens bekijken.

Nieuw verhaal: Straf

We hebben in de afgelopen tijd niet helemaal stilgezeten. Er zijn best wat stukken geschreven: de meeste daarvan zijn ook gepubliceerd, vaak op Fetlife. In de komende tijd zullen deze stukken, voor zover relevant, op Hommage worden gepubliceerd.

straf is een verhaal van Madame uit 2010, met een twist aan het eind.

Nieuw verhaal: De klos @ The Boss

De klos @ The boss is een verhaal uit 2011, van de hand van René. Het handelt over een spannend bezoekje aan een gay‑bar.

25-10-2010:

Nieuw informatief stuk: Hoe versier je een Domme?

Een veelgehoorde klacht van onderdanige mannen is dat het zo moeilijk is een leuke dominante vrouw te vinden. Madame schreef een aantal tips die je kunt gebruiken om je kansen te vergroten.

Nieuwe kronkel: Memory Lane

Het internet is een goudmijn van informatie en vermaak. Zeker ook waar het sm betreft. Wat velen echter nog niet weten is dat je meer kunt vinden dan alleen datgene wat vandaag online staat. We hebben allemaal de beschikking over een archief van tien jaar internet.

08-08-2010:

Nieuw informatief stuk: Slaventraining

Velen vinden het leuk hun slaaf te trainen. Maar hoe pak je zoiets aan? Madame dook in de theorie én in de praktijk en schreef er een uitgebreid artikel over.

27-07-2010:

Hoewel deze webstek al een paar jaar een slapend bestaand leidt, krijgen we er nog met enige regelmaat commentaar op. Vaak leuk en positief commentaar. Hommage à Madame is kennelijk nog altijd een plek die mensen waarderen. Dat vinden we natuurlijk hartstikke leuk.

Al enige tijd sluimert bij ons de behoefte de webstek nieuw leven in te blazen. Mijn lief heeft zelfs al een mooi verhaal klaarliggen — ik hoef het alleen nog maar de benodigde technische bewerking te geven. U mag het dus binnenkort online verwachten.

Maar we hebben nóg een verhaal liggen. En dat verhaal is zo leuk dat we het vandaag meteen plaatsen.

Nieuw verhaal: Weddenschap

Wat als je meesteres je in het vooruitzicht stelt dat een langgekoesterde droom werkelijkheid zal worden? Je hoeft er alleen maar een weddenschap voor te winnen. Boefje schreef er een leuk verhaal over, met een briljante clue

28-09-2008:

Vandaag zijn alle links nagelopen. Er zijn er 22 aangepast en 4 verwijderd. Als je weet dat er in totaal 87 externe links op deze pagina's staan, dan weet je nu ook dat er veel is veranderd in de afgelopen jaren en dat het hard nodig was alles weer eens te bekijken.

Het verwijderen van links geeft soms een wat weemoedig gevoel. De parenclub waarin wij onze eerste voorzichtige cuckolding-stappen zetten, Le Cour in Oisterwijk, bestaat niet meer. Ook het favoriete restaurant van DP uit Uit eten met Madame is verdwenen. Niets is eeuwig, maar toch is het jammer dat er dingen uit je verleden verdwijnen. Uiteraard blijven de herinneringen!

Op de linkenpagina is de link naar het BDSM relatie- en adviesbureau van Claire van Dam verwijderd. Dit bureau blijkt al enige tijd niet meer te bestaan. Miss Nora uit Duitsland heeft haar studio kennelijk opgegeven; haar literatuuropsomming is gelukkig nog wel terug te vinden op het Internet Archief, en daarom verwijst de link daar nu naartoe.

10-06-2007:

Ooooo, wat ben ik blij met Linux!! Dolblij met Linux, mag je wel zeggen. Echt, ik kan niet beginnen te vertellen hoe enorm goed ik me voel terwijl ik deze woorden schrijf. En dat komt door Linux.

Wat wil het geval?

Een ieder die Hommage à Madame een beetje heeft gevolgd in de tijd, weet dat er eerdere versies zijn geweest. En die weet ook, of zou kunnen weten – of heeft ergens in het achterhoofd iets van "Owja" – dat ergens, jaren geleden, verhalen zijn gepubliceerd die ergens tussen twee versies in verloren zijn gegaan.

Ik had die verhalen nog wel. Dat wil zeggen: de harddisk waar die verhalen opstaan, die heb ik al die tijd bewaard.

Maar ik kon er niet bij. Telkens als ik die oude harddisk aan een andere pc koppelde (ik heb het een keer of drie geprobeerd), molesteerde ik daarmee meteen de harddisk van die andere pc. Ik begon daarom te geloven dat er misschien ergens kortsluiting zat in die oude harddisk. Of een ander technisch mankement. In ieder geval zorgde die oude harddisk er steeds voor dat ook andere harddisks de geest gaven. En dus kon ik niet bij mijn verhalen.

Waarom ik dat kreng dan toch zo lang heb bewaard? Nou, je leest weleens wat. En je ontdekt dat er bedrijven zijn die nog heel veel data van oude harddisks kunnen halen. Zelfs als die krengen op het oog verwoest zijn door brand of door waterschade. Nou zijn die bedrijven hartstikke duur, en is mijn portemonnaie niet overdreven gevuld en dus lag dat ding daar jaar na jaar braaf te wachten op betere tijden.

Tot vandaag.

Ergens in de afgelopen week kreeg ik problemen met mijn pc. Die zijn voor een groot deel opgelost, al vertrouw ik het ding niet helemaal. En toen dacht ik: ach, als dat ding toch op half elf hangt, waarom koppel ik die oude harddisk er niet eens aan?

Zo gezegd, zo gedaan, en wat denk je? Linux mount het kreng probleemloos!! Alles heb ik terug kunnen halen!

Je kunt je dus misschien wel voorstellen in wat voor euforische bui ik nu ben.

Enfin, snel alles op Hommage plaatsen dus maar. En dit keer wél backups maken! Vandaag dus een aantal verhalen van lang geleden. Een jaar of vijf geleden. Het doet mijn lief en mij veel plezier u ze te kunnen presenteren.

Nieuw verhaal: No more prince

Een jaar of vijf geleden heb ik enige tijd een Prince Albert gedragen. Het verhaal rond het zetten van dat ding is al lange tijd op Hommage te lezen (namelijk hier).

Niet veel later ben ik mijn PA verloren. In dit nieuwe verhaal kunt u lezen hoe dat zo kwam.

Nieuw verhaal: Bedazzled!

De titel van dit verhaal is gejat van de gelijknamige film. En niet zonder reden: lees het verhaal van een zinderende mind play in de beginfase van onze sm-relatie zelf maar.

Nieuw verhaal: Hoe vertel ik het mijn Domme?

Gewoon zin hebben in een pak slaag. Als onderdanige kun je je domina moeilijk opdragen de zweep ter hand te nemen. Gelukkig zijn er truukjes te bedenken die soms heel goed werken.

Nieuw verhaal: Proefcollar

Een mooie dag: de dag dat mijn lief me mijn proefcollar schonk.

Nieuw verhaal: Minnaar

Het laatste verhaal van eigen hand uit deze serie uit midden 2002. Mijn lief had me opgedragen een minnaar voor haar te zoeken. En dat kwam hard binnen.

15-04-2007:

In de afgelopen maanden zijn we erg druk geweest met het op de rails krijgen van Cuckolds à Madame. En met succes: de zusterwebstek van Hommage begint heel aardig te lopen. Inmiddels hebben zich ruim 200 mensen aangemeld, zijn er meer dan 450 berichten geplaatst en een kleine 400 foto's. Voor een ieder met interesse in cuckolding dus inmiddels echt een aanrader om eens een bezoekje te brengen.

Nieuw verhaal: In de auto

Geluk zit vaak in de kleine dingen. Madame schreef een stukje over een gelukkig moment in een reis naar huis.

Nieuw verhaal: Ritmeester/slaaf

Eric Masters schreef al enige tijd geleden dit verhaal. Speciaal voor Madame nu eens een keertje met de man in de onderdanige rol; iets wat in het normale leven ver van zijn bed staat. Met welgemeende excuses aan Eric's adres, voor het feit dat het zo lang heeft geduurd voordat het verhaal hier op Hommage à Madame geplaatst werd.

01-01-2007:

Wij wensen u allen een allemachtig prachtig fabelachtig 2007!

Veel nieuws hebben we niet te bieden, maar wat we te bieden hebben kan heel erg leuk worden voor mensen die graag meedoen; mensen dus, die van het interactieve werk houden. Daarvoor zijn we een nieuwe webstek gestart: Cuckolds à Madame. Het is uiteraard nog erg leeg daar. Aan u de mooie taak om de ruimte te vullen

21-10-2006:

Nieuwe versie

Wanneer u onze wijzigingen eens doorneemt, zult u tot de ontdekking komen dat we regelmatig schreven dat een nieuwe aanvulling toch wel enige tijd geleden was. Zoals men Einstein vaak in de mond legt: "Alles is relatief" (wat natuurlijk niet waar is, want de lichtsnelheid is, naar men vooralsnog aanneemt, absoluut). Dit keer is het pas écht een hele tijd geleden. Wel ruim anderhalf jaar!

We hebben regelmatig aan u gedacht. We hebben regelmatig aan onze webstek gedacht. Maar door privé-omstandigheden hadden we absoluut de tijd (en vaak de zin) niet om zelfs maar na te denken over Hommage à Madame. Laat staan dat we er aan hadden kunnen werken.

De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan de webstek. Zoals u direct kon zien toen u hier binnenkwam, is de vormgeving drastisch aangepast. De factor 'tijd' zal een bepalende rol blijven spelen. En het onderhouden van de webstek zoals we die hadden, vreet tijd. Teveel tijd. We hadden (en hebben) behoefte aan een webstek die makkelijk te onderhouden is. En dus is rené zich een beetje in php en css gaan verdiepen. Het resultaat is dat we nu mallen hebben gemaakt, die ons in staat stellen in een minuut of tien een nieuwe tekst online te brengen. Dat helpt. Daarnaast hoeven we aan de menu's en aan de sitemap hoegenaamd niets meer te doen: dat wordt allemaal automatisch gegenereerd. Ook dat helpt. Maar wat nog het meest helpt, is onze keuze om niet meer zoveel plaatjes te gebruiken. Het nemen van de foto's, het uitzoeken van de meest geschikte exemplaren en het bewerken van de afbeeldingen waren de grootste tijdslorpers.

Om toch ook nog een leuke grafische versie te kunnen bieden, hebben we besloten het idee bij elke tekst een passend plaatje te maken los te laten. Bij een tekst wordt nu een willekeurige afbeelding geplaatst.

Wat hebben we op dit moment wel en wat hebben we niet? Alle verhalen, kronkels, informatieve stukken en recensies zijn er nog. We hebben ze stuk voor stuk doorgespit en de kapotte links hersteld waar dat kon, vervangen wanneer dat nodig was en verwijderd als de betreffende pagina niet meer bestaat (iets wat helaas nogal eens voorkomt). Een gastenboek is er nog niet. Een mailform evenmin. Ze zitten wel in de planning, maar onze prioriteit ligt nu eenmaal bij de teksten. En dat zal altijd zo blijven.

U, onze bezoeker, heeft nu de keuze uit twee verschillende vormgevingen. Nog een belangrijk voordeel van het werken met php: het is heel makkelijk een aantal vormgevingen naast elkaar te hebben. Als die eenmaal gemaakt is, hoeft er hoegenaamd geen onderhoud op te worden gepleegd.

Helemaal tevreden zijn we nog niet. In Firefox ziet onze webstek er prima uit. Maar in Internet Explorer zijn er nog wat schoonheidsfoutjes. We doen ons best daar verandering in te brengen, maar aangezien we thuis geen Windows-machine hebben (en dus ook geen IE), is het lastig testen. Tips zijn van harte welkom, maar bedenk wel dat we alleen code gebruiken die voldoet aan de W3C-standaards.

Behalve een nieuwe versie hebben we ook wat spiksplinternieuwe teksten. Eén daarvan plaatsen we vandaag online:

Nieuw verhaal: The surrendered wife

Vrouwen horen onderdanig te zijn. Dat is nu eenmaal iets wat de natuur zo voorzien heeft. Met een handleiding als steun, probeerde Madame haar huwelijk een zetje te geven.

14-01-2005:

Nieuw verhaal: U vraagt, ik draai

Op mailing-lijsten, groepen en allerlei andere interessante plekken waar mensen samenkomen, wordt soms heel wat op elkaar gevit. Men is te lief, te gemeen, doet zus en zo niet zoals het hoort … en ga zo maar door.

Om alle gekissebis eens een keertje voor te zijn, schreef Madame haar avontuur eens op verschillende manieren op.

Nieuw verhaal: De opdracht

Is het nu een verhaal of een kronkel? Het zit er een beetje tussenin. Madame en René schreven allebei een deel van dit stuk dat handelt over opdrachten in hun relatie.

Nieuw verhaal: 'Aardbei'

U wordt verwend: er is zelfs een derde verhaal van Madame. 'Aardbei' beschrijft een typische sm-scène tussen een Domina en haar slaafje.

18-12-2004:

Wie de afgelopen twee of zo weken een kijkje is komen nemen op onze webstek, zal het opgevallen zijn dat we openden met een In Memoriam. Nu is Peter het absoluut waard dat we wat aandacht aan hem besteden, maar het werd wel tijd dat we weer met de normale openingspagina zouden komen.

Het was ook de bedoeling dat na een dag of drie al te doen. Maar toen kreeg ik het op m'n heupen en hebben we iets gedaan dat we al heel lang wilden: we zijn thuis overgestapt op Linux. En wel cold turkey. Het is hartstikke leuk, het is heerlijk, maar het is ook erg tijdrovend geweest (en nog). En dat terwijl 'tijd' nu juist iets is waar we toch al niet al teveel van hebben.

Hoe dan ook, inmiddels zijn we zover dat we internet weer op kunnen, (bewegend) beeld en geluid hebben, een tekstje kunnen schrijven en een plaatje kunnen bewerken. Nu nog leren omgaan met al dat moois, nog een beetje fijnstellen (de Eudora-mails bijvoorbeeld zien te importeren in Evolution) en we zijn weer helemaal paraat. We hebben ondertussen aardig wat materiaal voor Hommage verzameld en gaan daar nu snel mee aan de slag. Hoewel 'snel' natuurlijk, gezien onze beperkte tijd, waarschijnlijk een relatief begrip zal blijven.

Voor wie het In Memoriam nog eens wil nalezen: het is hier te vinden.

03-10-2004:

Bijna twee maanden lang is Hommage à Madame niet ge-update. En de update die we u nu bieden is helaas niet erg groot. De oorzaak ligt in het feit dat rené een nieuwe baan heeft gevonden en daardoor heel veel minder tijd aan de webstek kan besteden. We hopen dat we in de toekomst weer wat meer tijd zullen kunnen vrijmaken voor onze webstek, al zal de update-frequentie permanent lager liggen dan het afgelopen jaar het geval is geweest.

Nieuwe recensie: Mauro Bolognini: Husbands and lovers (film)

Een film over een echtpaar, waarvan de vrouw besluit een minnaar te nemen. En er haar echtgenoot alles over te vertellen.

Nieuwe link: International Order of Secular Cybelians

Een heel bijzondere webstek is die van de International Order of Secular Cybelians. Het betreft een groep mensen die een levensstijl aanhangt waarin de vrouw de dominant is. Ze hebben er zelfs een religie van gemaakt. Men sluit onder meer huwelijken, waarin cuckolding een belangrijke plaats inneemt.

Aanpassingen aan het gastenboek

Persoonlijke omstandigheden hebben ons genoodzaakt het gastenboek bij Ejuca te sluiten. Maar we stellen uw reacties buitengewoon op prijs. Daarom hebben we een andere manier gezocht, die ons in staat stelt toch een gastenboek te handhaven. Er kleeft een klein nadeel aan: uw reactie zal niet meer automatisch (en dus direct) aan het gastenboek worden toegevoegd. Wij vinden dat jammer, maar niet onoverkomelijk. Hopelijk bent u het daar mee eens.

08-08-2004:

Nieuwe informatie: Hoe kies je een professionele Domme?

Madame geeft enkele tips en aanwijzingen voor mensen die van plan zijn eens een commerciële Meesteres te bezoeken.

Nieuwe kronkel: Sm en commercie

Madame is een jaartje commerciële Domina geweest. In deze kronkel vertelt zij daarover.

Nieuwe kronkel: Dromenvanger (of: wil de man van onze dromen nu opstaan?)

Iemand vinden, als het voor meer is dan alleen maar seks, blijkt nog niet zo eenvoudig. Zeker niet als je graag een heel speciale man wilt laten delen in je relatie. En al helemaal niet als die relatie niet alledaags is.

Nieuw verhaal: FemDom‑weekend in de Belgische Kempen

dick^{MrsBritta} schreef een verslag van zijn ervaringen op een weekend van de Dominante Dames op Yahoo Groups.

Twee links verwijderd

D/s Webhosting, onze host, heeft ons laten weten dat ze hun activiteiten staken. Ons wordt gegarandeerd dat onze webstek gewoon bij hen kan blijven draaien (net als de andere bij D/s aangesloten websteks), maar ze nemen geen nieuwe opdrachten meer aan en geven geen support meer. Reden om de link naar hun thuispagina te verwijderen (er is toch niets meer te zien). En bovendien een reden om eens te overwegen of we misschien eens een eigen domein moeten gaan nemen. Dat lijkt ons sowieso een goed idee, omdat we vinden dat we best wel een beetje volwassen aan het worden zijn. U wordt op de hoogte gehouden.

Ook de link naar www.bdsm-voor-jongeren.nl is verwijderd. Deze site bestaat niet meer; de nieuwe webstek van deze club is SamariuM.

21-06-2004:

Aanpassingen navigatie

We hebben getracht de navigatie wat te verbeteren. Van verschillende kanten kregen we te horen dat het gastenboek en het forum moeilijk te vinden waren; 'niemand' verwacht dat soort zaken onder het kopje >Contact te vinden. Mensen waren zelfs stomverbaasd toen we ze vertelden dat we wel degelijk een gastenboek en een forum hadden. Daarom hebben we die twee zaken verplaatst en hun eigen plekje gegeven in het hoofdmenu. En nu maar hopen dat het er wat drukker gaat worden ☺.

Verder zijn we van plan naast boeken ook films te recenseren. Daarom is Bibliografie in het hoofdmenu veranderd in >Recensies.

Nieuw verhaal: De dag vooraf

Het was de tweede keer dat mijn liefs minnaar over de vloer kwam. Tot mijn grote vreugde beschreef Madame dit keer eens haar kant van de beleving. Een aanrader. En niet alleen omdat het een mooi stuk is geworden, maar ook omdat het niet zo heel vaak voorkomt dat een dominante het toetsenbord ter hand neemt.

Nieuwe recensie:Anita Phillips: A defense of masochism

Het begint er een beetje op te lijken dat guilty^ onze vaste recensent wordt, en daar zijn we erg blij mee. Dit keer twee recensies van zijn hand. De eerste daarvan betreft een non-fictieboek van Anita Phillips. Zij schreef een pleidooi voor masochisme.

Nieuwe recensie: Jacqueline Carey: De kushiel-trilogie

Voor guilty^'s tweede recensie heeft hij zelfs drie boeken moeten lezen. Het betreft de Kushiel-trilogie, een fantasy-verhaal met veel sm-kenmerken.

04-06-2004:

Nieuwe link: MSN-groep Hoorndragers

Een nog nieuwe groep voor mensen die zijn geïnteresseerd in alle vormen van relaties waarin de man het aangenaam vindt te weten dat zijn vrouw vrijt met andere mannen. Vanzelfsprekend komt ook cuckolding hier ruimschoots aan bod. Een veelbelovende Nederlandstalige groep, van goede kwaliteit, die ik graag aanbeveel.

28-05-2004:

Nieuw verhaal: Een Husband Training

Ter verbetering van zijn dienstbaarheid naar zijn Meesteres Didi, werd john naar een Husband Training van OWK gestuurd. Dit is het verslag van zijn belevenissen tijdens zijn verblijf in Tsjechië.

Nieuwe informatie: OWK, de haalbare droom

Voor wie erg nieuwsgierig is geworden door johns verhaal, of voor wie sowieso benieuwd is naar hoe het daar nu werkelijk zit, een inleiding over OWK. Ook deze inleiding is van de hand van john.

Nieuwe informatie: Spelletjes om het leven van slaven zuur te maken

Van Meesteres Jay kreeg Madame een aantal spelletjes om het leven van slaven zuur te maken. In die artikel, in samenwerking met de redactie van de Kerfstok tot stand gekomen, de spelregels.

Nieuw kronkel: Goed of fout binnen sm

Bestaat er goed en fout in SM? En zo ja, wat is dan goed en wat is fout? Madame laat er haar gedachten over gaan.

Nieuw link: SamariuM

De nieuwe officiële webstek van BDSM voor jongeren van 18 tot ongeveer 30 jaar. Met uitgebreide informatie, een mailinglijst, een chatroom, verhalen en nog veel meer.

Vier nieuwe verhalen van rené

Met het vierde deel, wordt Schets van een droom afgerond. En dat werd tijd ook. Niet omdat ik niet achter het verhaal zou staan (integendeel), maar omdat er al een tijdje twee andere stukken klaarliggen die pas ná publicatie van Schets van een droom het net op kunnen.

Dat zit zo: Mijn lief schreef me een e-mail. Nu ja, eigenlijk kroop ik in haar huid en schreef een e-mail aan mezelf. Deze mail grijpt hier en daar terug op schets van een droom. En dus moest dat verhaal eerst compleet online staan. Een e-mail aan mijn lief is de visie van de Dominante op reeds gepasseerde, en mogelijk voor de deur staande gebeurtenissen.

En dan. Soms wordt de droom door de werkelijkheid achterhaald. En die werkelijkheid blijkt er dan nét even anders uit te zien, dan je had verwacht. Het is dan natuurlijk niet handig de feiten al gepubliceerd te hebben, voordat de droom on-line staat. Soît, hoe beleef je nu als cuckold zo'n avond in het eggie? Daarover gaat Pijn.

Ten slotte een verhaal met een heel ander thema. De worsteling van een onderdanige met zichzelf, tegen de achtergrond van een bijeenkomst van Dominante Dames: Breek me.

14-05-2004:

Nieuw verhaal: Over de grens

Een verslag van john{D}, waarin hij vertelt hoe en waarom hij samen met Madame een flinke grens slecht.

Nieuwe informatie: Een paar scenario's voor rollenspellen

De titel is helder: Madame geeft in het kort enkele ideeën voor rollenspellen.

Nieuwe kronkel: Met dank aan Ron en kitten: een bloemlezing

Eén van de belangrijkste discussieplatforms aangaande SM, is de verzameling mailinglijsten van nl-bdsm.org. Petra schreef een prachtige kronkel naar aanleiding van het overdragen van nl-bdsm.org aan een nieuwe eigenaar.

Nieuwe link: Meesteres Jay

Een commerciële studio in de omgeving van Gent.

01-05-2004:

Nieuw verhaal: Schets van een droom, deel 3

Het vervolg van rené's verhaal over een mogelijke toekomst.

Nieuw informatief stuk: Eenzame opsluiting

Slaaf martin{A} schreef voor ons een helder stuk over eenzame opsluiting.

Forum

Mailen kunt u ons al heel lang. Onze mailing bestaat ook alweer een aardig tijdje. En een kleine maand geleden hebben we een gastenboek toegevoegd. Vandaag wordt Hommage à Madame uitgebreid met nog een andere mogelijkheid tot interactie. Interactie met ons en met andere bezoekers van onze webstek: een forum. We zijn erg benieuwd of ons forum levensvatbaar is.

Nieuw link: Femdom Benelux

Een Yahoo group voor dominante dames uit de hele Benelux. De leden van de groep wisselen ideeën en tips uit en komen regelmatig bij elkaar. Zowel om te praten, als voor speelfeesten. Mannen alleen en vrouwelijke subs worden op deze groep niet toegelaten.

Nieuwe link: Rowena BDSM

Een link naar een commerciële studio.

23-04-2004:

Nieuwe kronkel: Bij ons komen er ook spruitjes op tafel

Wij hebben de perfecte D/s. Elke stap die we zetten veroorzaakt groei, elke dag staat in het teken van onze 24/7. Daar getuigen onze schrijfsels immers van. Toch?

Nieuw informatief stuk: Trampling

Trampling is meer dan zomaar over iemand heenlopen. Burgie vertelt er alles over.

Nieuw verhaal: Oudjaar en een nieuw begin

Een mooi, waargebeurd cuckolding-verhaal van Martin de Vos.

Nieuwe link: Claire van Dams BDSM relatie- en adviesbureau

Bij ons weten uniek in de Nederbelgische SM-scene: een serieus relatie- en adviesbureau. Men biedt onder meer relatiebemiddeling en kennismakingsdiners. Op de webstek is bovendien de nodige informatie te vinden.

Nieuwe link: Miss Nora's literatuurlijst

Miss Nora is een commerciële, Duitse meesteres. In die zin dus niet zo heel interessant voor Hommage à Madame. Wat wel interessant is, is haar opsomming van FemDom-litaratuur, inclusief korte inhoud. De link verwijst naar die opsomming.

07-04-2004:

Vandaag hebben we een gastenboek toegevoegd aan de webstek. Het is te vinden in menu-onderdeel Contact en onderverdeeld in een mogelijkheid tot lezen en een mogelijkheid tot tekenen.

06-04-2004:

Het is iets meer dan een maand geleden dat we mailing 14 de deur uit deden. De reden dat het zolang geduurd heeft voordat u weer iets van ons verneemt, is dat we de volledige site hebben herzien. De lay-out is compleet vernieuwd, de wijze van navigeren eveneens.

We hebben goed geluisterd naar de commentaren die we kregen en hebben dat een belangrijk gewicht gegeven. De meeste aanpassingen zijn op uw verzoek gedaan. Vanzelfsprekend zullen sommigen het jammer vinden dat bepaalde aspecten van de vorige versie vredwenen zijn. Ondergetekende niet het minst. Toch hopen we met de nieuwe versie een stap vooruit te hebben gezet. Al was het alleen maar omdat nu ook met andere browsers dan die van Microsof, de webstek volledig benut kan worden.

Nieuwe kronkel: Het evangelie volgens Lucifer

Dr. Lucifer DeVille geeft op een prachtige manier zijn visie op SM.

Nieuw: Leeswijzer

In dit stuk geeft Madame een toelichting op onze webstek.

Nieuw: Sitemap

De nieuwe versie van Hommage à Madame biedt ook een sitemap. Handig voor een snel, volledig overzicht van wat we allemaal te bieden hebben.

Nieuw: The making of Hommage à Madame

Ook direct gerelateerd aan de overgang van versie drie naar versie vier, is The making of Hommage à Madame. We vonden het leuk de ontstaansgeschiedenis van onze webstek met u te delen. Dat hebben we dus ook gedaan.

24-02-2004:

Dit keer hebben we zelf weer eens het toetsenbord ter hand genomen. Dat wil zeggen eigenlijk is het een continu proces – een stuk wordt meestal niet in één keer geschreven en we hebben nog een behoorlijk aantal verhalen, kronkels en informatieve teksten liggen die pas in een later stadium geschikt zullen zijn voor publicatie, omdat we ze nog niet 'af' vinden –, maar uit dat proces zijn nu een verhaal en een informatief stuk ontluikt.

Nieuw informatief stuk: Van streel- tot geselzweep

Welk soort zwepen is er? Hoe hard sla je met een zweep, en waar sla je wel of niet? Madame geeft de antwoorden.

Nieuw verhaal: Schets van een droom, deel 2

Het tweede deel van het verhaal over een mogelijke toekomst.

We zien hier een andere reden waarom verhalen die al wel af zijn, nog niet op de webstek worden gepubliceerd soms worden verhalen gebruikt in bladen als De Kerfstok of Massad. Zulke bladen willen vanzelfsprekend de primeur; het is niet leuk als het verhaal al op internet te vinden is, wanneer je blad nog niet eens bij de drukker ligt. Deel 3 van Schets van een droom is al lang geschreven. Wie niet nog een paar maanden wil wachten om het op onze webstek te kunnen lezen, kan het vinden in de eerstvolgende Kerfstok.

03-02-2004:

Vanwege enorme drukte heeft het even geduurd, maar hier is 'ie dan de nieuwe update van Hommage à Madame. We hebben maar liefst vier nieuwe verhalen en één nieuwe link. De verhalen zijn allemaal van de hand van derden en we zijn er erg blij mee dat zoveel mensen hun teksten aan ons toevertrouwen.

Nieuw verhaal: Angel

Embee verrast ons met twee mooie verhalen. Het eerste verhaal speelt in een mysterieuze sfeer. Het gaat over twee dames op stap.

Nieuw verhaal: Een proces

Een man vertelt over zijn domina haar spel met een ander en zijn gevoelens daarbij. Een prachtig verhaal van Embee.

Nieuw verhaal: De kuisheidsgordel

Een oud, maar schitterend verhaal over een vrouw wier man voor een moeilijke keuze gesteld wordt. Van D. Glenn Arthur jr, in een mooie vertaling van excolo{S}.

Nieuw verhaal: Vincent op bezoek

Een spannend verhaal van Laurenz, met een cuckolding-thema.

Nieuwe link: Wives considering cuckolding hubby

Een Yahoo groep voor vrouwen die hun man cuckolden of overwegen dat te gaan doen. Ook serieuze, in cuckolding geïnteresseerde mannen, zijn welkom op dit gemodereerde forum. Zeer aanbevelenswaardig, met name voor dames.

16-01-2004:

Nieuw verhaal: Het slaaptekort of mijn pijnlijke tepels

Wat als je na een drukke dag ontzettend verlangt naar een degelijke nachtrust en je Domme heel andere plannen heeft? Een prachtig verhaal van gentlesub.

Nieuwe kronkel: Rekeninghoudend rekenen

Het kan zo nu en dan verdomd lastig zijn te bepalen waar de grens ligt hoe vaak kan men slaan? Odalisque ontwikkelde een methode om dat te bepalen.

30-12-2003:

Nog net voor het nieuwe jaar werd onze webstek weer een stukje uitgebreid. Dat biedt ons, naast het u verwittigen van deze uitbreiding, de gelegenheid u een bijzonder prettige jaarwisseling te wensen ☺.

Nieuw verhaal: Schets van een droom, deel 1

Hoe zou de toekomst eruit kunnen zien? Wegdromend probeer ik er een beeld van te schetsen. Het is een verhaal in delen; dit keer (uiteraard) deel 1.

Nieuwe link: L'encyclopédie interactive du BDSM (internet archive)

Voor wie de Franse taal machtig is, is L'encyclopédie interactive du BDSM een aanrader. Het is een webstek van het type 'voor SM'ers, door SM'ers'; belangstellenden schrijven een informatief stukje over een bepaalde term uit de SM en zo groeit gaandeweg een heuse encyclopedie.

Nieuwe link: Elise Sutton's

Elise Sutton is een naam die veel opduikt in de Amerikaanse FemDom-scene. Haar webstek is interessant en de moeite van een bezoekje zeker waard.

19-12-2003:

Nieuw: Tips om je slaaf te vernederen

Een uitgebreide selectie tips ter vernedering van uw slaaf, van de hand van Madame.

Nieuw verhaal: Peter

In mijn zoektocht naar een minnaar voor mijn lief, vond ik een man met een prachtige penis. Enkele dagen later lag ik met hem in bed …

Nieuwe link: De kerker

De Kerker is een algemene sm‑site met onder meer informatie en verhalen. Erg leuk gevonden zijn de recepten (brandnetelsoep, strokentaart, gebondeerd vlees).

05-12-2003:

Nieuwe kronkel: Haar spelletje

Waar ik cuckolding vooral had gezien als een spannend spel, realiseerde ik me ineens dat het geen spelletje meer was.

Nieuw verhaal: Het paard

Het leuke van verhalen van derden is dat er ook eens geschreven wordt over thema's die we zelf niet snel zouden gebruiken. Slaaf vogelman beschreef een pony play.

Nieuw: een overzicht van de laatste wijzigingen

De laatste wijzigingen worden vanaf nu ook op de webstek vermeld. De tekst is dezelfde als die, die we in onze mailing aanbieden. Zo krijgen wij (en u) een leuk overzicht van de groei van Hommage à Madame.

22-11-2003:

Nieuwe kronkel: CB

Toegegeven, hij past niet helemaal in Hommage à Madame, gezien het feit dat het vooral gaat over stoute Dominante mannen die het op hun heupen hebben. Maar we vonden de kronkel zo leuk dat we hem toch opgenomen hebben. Waar het over gaat? Het gaat over de geschiedenis van de kuisheidsgordel en Skylen schreef het.

Nieuwe recensie: Charlotte Caron: De vlucht

Guilty heeft ons verblijd met zijn tweede recensie. Gezien de waardering die hij geeft, een boek dat we toch maar eens moeten lezen.

Nieuwe link: Femdom.startbewijs.nl

Madames eigen linksverzameling.

08-11-2003:

Madame's boodschappenlijstje

Dit keer een nieuw stukje van Madame. SM met huis-tuin-en-keuken-spulletjes.

30-10-2003:

Dienen versus gehoorzamen

Dit keer een informatief stuk van Madame. Dienen en gehoorzamen lijken, oppervlakkig gezien, veel op elkaar. Maar er is een wereld van verschil.

16-10-2003:

Nieuw verhaal: Slaaf vogelman

Een primeur voor slaaf vogelman: hij is de eerste derde die verhalen schreef voor onze webstek. In het eerste verhaal beschrijft hij een spel met Madame.

Nieuw verhaal: Het perspectief van Madame

Het tweede verhaal van slaaf vogelman. En het is een prachtig verhaal. Het is geschreven vanuit het perspectief van Madame.

Nieuw: Lessen voor de likslaaf

Veel onderdanigen vinden het fijn een Domme (ook) seksueel te dienen. Beffen is dan een heerlijke bezigheid. Maar hoe doe je dat nu op een goede manier? Madame schreef een informatief stuk waarin ze één en ander onder de loep neemt.

Nieuw: Over derden in je relatie

Een kronkel van rené over SM en polyamorie.

Nieuwe link: SM-Paradise

Een link naar een SM-huis in Breda.

09-10-2003:

Nieuw: Spreekwoorden uit de BDSM-wereld

Een aantal bekende spreekwoorden en gezegden, in verbeterde versie.

Nieuw: De slaaf als deurmat

Een echte slaaf is niets, heeft niets en wil niets. Hij heeft maar één doel in het leven: zijn Meesteres te dienen. Toch?

Nieuw: Dresscode

Over de zin en onzin van dresscode's.

25-09-2003:

Nieuw: Spelen met kaarsen

Madame schreef een informatief stuk over het spelen met kaarsen.

Nieuw: Het martelen van penis en ballen

Ook van de hand van Madame een stuk over één van haar favoriete bezigheden 'alles' over het martelen van penis en ballen, ook wel CBT genoemd. Madame houdt zich aanbevolen voor aanvullingen.

Nieuwe boekbespreking: Ingrid Füller: Minnaars

In het kader van cuckolding is het wellicht interessant eens iets te lezen over vrouwen en hun minnaars. Ingrid Füller schreef er een boek over en rené las het.

Nieuwe link: Dominante Dames op Yahoo Groups

Dominante Dames is een group op Yahoo en is van, voor en door dominante vrouwen. Zeer aanbevelenswaardig voor de doelgroep. Ga naar Links om de link te vinden.

18-09-2003:

Nieuw verhaal: Mijmering

Onze interesse in cuckolding is u ongetwijfeld bekend. Maar hoe voelt dat nu, je vrouw zien vrijen met een ander? Wat gaat er door je heen? De afgelopen dagen heb ik er veel over lopen mijmeren en die mijmering heb ik opgeschreven. Ik heb het verhaal ook naar de hoofdlijst van nl-bdsm.org gestuurd.

11-09-2003:

Nieuw verhaal: Sissy

Afgelopen maandag was een spannende dag, waarin we de eerste stappen hebben gezet in sissyfication. Ik heb er een verhaal over geschreven en dat verhaal is nu gepubliceerd op onze webstek.

Nu ook een uitgekleede versie

Hommage à Madame was tot voor kort eigenlijk alleen te bekijken in een resolutie van ten minste 1024 x 768, in een browser die geschikt is voor frames en op een PC die geen moeite heeft met Javascript. Deze instellingen zullen ook altijd de basis zijn voor onze webstek; we vinden de vormgeving die we gekozen hebben te mooi om concessies te doen ten behoeve van mensen die niet willen of kunnen voldoen aan die minimale eisen.

Echter, het is natuurlijk wel jammer dat men niet of met veel moeite kennis kan nemen van de inhoud van de site. Daarom hebben we in de afgelopen dagen een uitgekleede versie gemaakt: Hommage à Madame zonder poespas, geschikt voor lagere resoluties. In deze uitgekleede versie hebben we de vormgeving echter gelaten voor wat die was.

Er zijn nu dus twee versies van Hommage à Madame beschikbaar: de versie zoals die al bestond en een uitgekleede versie. We hopen daarme voldoende tegemoet te zijn gekomen aan mensen die geen 1024 x 768, frames en/of Javascript hebben.

Valid HTML 4.01 Strict Valid CSS!